تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

برترین‌ها: براونی یکی از دسر‌های شکلاتی خوشمزه و لطیف است که شکلات و کاکائو نقش مهمی در ترکیبش دارد. نوع بدون شکلات و یا کمتر شکلات براونی، بلوندی نام دارد که همانند براونی شکلاتی خوشمزه و دوست داشتنی است. براونی شکلاتی را برای تمامی افراد از ورزشکار و بیمار سرطانی گرفته تا خام گیاهخوار و مبتلا به دیابت می‌توان درست کرد.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

براونی شکلاتی که معمولا به طور عام به آن براونی گفته می‌شود، یک دسر شکلاتی مربعی با قطر کم است که گاه به صورت پخته در فر و گاه هم به صورت خام درست می‌شود. براونی به انواع شکل‌ها درست می‌شود که بسته به غلظت به صورت فاجی و یا کیکی است. یک نوع براونی هم در ماگ و در مایکروفر درست می‌شود که همانند سوفله نرم و لطیف است. این شیرینی معمولا شامل آجیل‌ها، مواد رویی، پنیر خامه‌ای، شکلات چیپسی یا مواد دیگر است.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

یک نوع آن بیشتر با وانیل درست شده تا شکلات که براونی بلوندی یا بلوندی نام دارد.. در این براونی خبری از شکلات و پودر کاکائو نیست و رنگ بلوند آن به واسطه وجود کره و شکر قهوه‌ای رنگ است. البته در این نوع می‌توان شکلات چیپسی استفاده کرد و حتی با سایر مواد به صورت مرمری درآورد.

براونی‌ها به شکل کلوچه تخته‌ای، اما از نوع نرم و لطیف هستند. براونی معمولا بوسیله دست خورده می‌شود و اغلب با شیر همراه می‌شود و با بستنی سرو می‌شود. روی آن با خامه زده شده تزئین می‌شود یا روی آن پودر شکر و فاج ریخته می‌شود. براونی فاج مانند بخاطر مقادیر مناسب شکلات و کره پف می‌کند در حالی که هیچ نوع ماده پف کننده‌ای برای ایجاد پف و ایجاد قطر در آن استفاده نمی‌شود.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

براونی‌های کیک مانند بر پایه شکر و کره زده شده (کرم مانند)، درصد بالاتری از آرد دارند و با همزن زده می‌شوند. شما چه طرفدار براونی فاج مانند یا مدل شبه کیک باشید، این ترفند‌ها و پیشنهادات به شما کمک می‌کند تا بهترین براونی را داشته باشید.

ترفند‌های پخت و نگهداری براونی‌ها

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

بهتر است براونی در ظرف فلزی مربعی همانند آلومینیومی و بدون پوشش درست شود که معمولا سایز ۲۰×۲۰ برای آن استفاده می‌شود. برای استفاده از ظروف فلزی نچسب، سرامیک یا شیشه‌ای باید زمان پخت را کاهش دهید. قالب را با کاغذ فر یا فویل آلومینیوم بپوشانید تا از چسبیدن آن جلوگیری کرده و با یک حرکت از ظرف جدا شود. فقط ته فویل یا کاغذ روغنی را چرب کنید، چون موقعی که براونی را بلند می‌کنید، از لبه‌ها جدا می‌شود. قبل از افزودن آجیل به ترکیب خمیر براونی، آن‌ها را بو بدهید تا طعم آن‌ها بهتر شود و تردتر شوند. قبل از برش براونی، بگذارید به طور کامل داخل ظرف خنک شود. لبه‌های براونی خنک شده را با چاقوی پلاستیکی یا میوه‌خوری برش بزنید. به لحاظ تئوری، براونی در ظرفی دردار و در دمای اتاق به خوبی ظاهر و بافت خود را حفظ می‌کند و می‌توان آن را به مدت یک هفته نگه داشت. اما ممکن است این مساله همیشه درست نباشد (مثلا اگر در منطقه‌ای گرم زندگی می‌کنید)، گذاشتن براونی در یخچال هم باعث خشک شدن آن می‌شود، اما شما می‌توانید آن‌ها را کاملا در پلاستیک پیچانده و به مدت ۳ ماه در فریزر نگه دارید.

شیوه سرو براونی

براونی قلبی: این نوع براونی قلبی شکل معمولا در روز‌های ولنتاین یا رویداد‌های عاشقانه دیگر درست می‌شود. آن را در بشقابی پهن گذاشته و روی آن سس شکلات و تمشک بریزید. براونی را با قالب کلوچه قلبی شکل ببرید و در وسط بشقاب قرار دهید. روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

ساندویچ براونی: ساندویچ بستنی با براونی خانگی درست می‌شود. بسته به عمق براونی شما می‌توانید از دو یا یک برش براونی بصورت افقی استفاده کنید. بستنی مورد علاقه‌تان را نرم کنید. نیمی از برش‌های براونی را روی سطح کار (ظرف مورد نظر) قرار دهید. بستنی را روی آن‌ها پهن کنید. روی آن‌ها را با برش‌های دیگر براونی بپوشانید. لبه‌ها را برش زده و به آرامی فشار دهید.

شما می‌توانید آن‌ها را به همین شکل بگذارید یا اینکه لبه‌ها را با آجیل یا آبنبات‌های خرد شده بپوشانید. ساندویچ‌ها را در پلاستیک سلفون گذاشته و پلاستیک را روی یک سینی کلوچه بگذارید. این سینی را در فریزر بگذارید تا حدود ۳۰ دقیقه بمانند و سفت شوند.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

سوپر براونی با بستنی و مغز گردو: روی براونی را یک اسکوپ از بستنی مورد علاقه‌تان وانیلی، شکلات، شکلات چیپسی نعناعی و قهوه بریزید، اما می‌توانید این کار را با انواع سس مثل دولچه د لچه، چای سبز یا دارچین امتحان کنید. روی آن را سس داغ شکلاتی بریزید و مقداری بادام‌زمینی برشته بپاشید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

ترایفل براونی: مکعب‌های براونی را با پودینگ آماده شده، خامه زده شده و توت در کاسه ترایفل، درست می‌شود. اگر ظرف ترایفل ندارید می‌توانید یک کاسه شیشه‌ای گود یا لیوان نوشیدنی دهان گشاد را جایگزین کنید. یکی از روش‌های سرو هم استفاده از سیخ چوبی است که یا فقط یک تکه براونی را شامل می‌شود یا به طور کامل براونی، مارشمالو و توت فرنگی به صورت لایه لایه روی سیخ چوبی قرار می‌گیرند.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

براونی شکلاتی کامل

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

اگر می‌خواهید یک براونی کامل و درجه یک برای خانواده و دوستان‌تان درست کنید این یکی بدون شک به شما کمک می‌کند. این اولین و کامل‌ترین دستور برای شماست که با تصاویر مرحله به مرحله، یادگیری آن آسان می‌شود. این براونی‌ها نرم و خیلی خوشمزه هستند.

مواد لازم

شکلات تیره: ۸ تکه مربعی (شیرین نشده) کره: ۱ پیمانه تخم‌مرغ: ۵ عدد شکر: ۳ پیمانه وانیل: ۱ قاشق غذخوری آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه نمک: ۱ قاشق چای‌خوری گردو خرد شده: ۲ و ۱/۲ پیمانه (کمی تست شود)

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

طرز تهیه

۱. ظرف براونی را با کره چرب کنید و فر را روشن کنید. حرارت فر ۱۷۵ درجه سلسیوس یا ۱۶۰ درجه سلسیوس برای ظروف فلزی تیره یا شیشه‌ای است.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۲. در مرحله بعد شکلات تیره بدون شکر و کره را در ظرفی که روی یک ماهیتابه گود یا قابلمه‌ای کوچک که آب جوش در آن قرار گرفته و روی حرارت ملایم است، ذوب کنید. توجه کنید که برای ذوب کردن شکلات و کره حتما باید از حمام آب گرم یا همان بن ماری استفاده کنید نه حرارت مستقیم گاز. وقتی که شکلات به خوبی با کره ترکیب شد، مخلوط شکلاتی را از روی گاز بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۳. وقتی که شکلات و کره شروع به ذوب شدن کردند، زمان برشته کردن گردوهاست. چندین روش برای برشته کردن یا بو دادن گردو وجود دارد. روی گاز، داخل فر یا در اون تستر یا حتی در مایکروفر. گردو‌ها را در سینی که با فویل مخصوص فر کف آن قرار گرفته، داخل اون تستر می‌گذاریم و آن را روی حالت متوسط می‌گذاریم تا برشته و بو داده شود.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۴. تخم‌مرغ ها، ۳ پیمانه شکر و ۱ قاشق غذاخوری وانیل را با هم زده تا کرم مانند شود. به مدت ۱۰ دقیقه با همزن بزنید. نیازی نیست که حتما یک همزن کاسه‌ای داشته باشید بلکه با همزن برقی ساده و یا حتی همزن سیمی (البته با بکار بردن توان عضلانی) می‌توانید هم زدن را انجام دهید. ممکن است تعجب کنید که چرا هیچ ماده پف کننده‌ای همانند بیکینگ‌پودر یا سودا (جوش شیرین) در این ترکیب به کار نمی‌رود. در واقع وقتی که تخم‌مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه با همزن بزنید نیازی به این مواد نیست.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۵. وقتی که تخم‌مرغ را هم زدید، داخل کاسه‌ای دیگر ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد و ۱ قاشق چای‌خوری نمک را با همزن سیمی مخلوط کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۶. در حالی که همزن برقی برای ترکیب تخم‌مرغی در حال کار است، شکلات خنک شده را به آرامی به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. اگر همزن شما از نوع دستی است بین هر توقف همزن، شکلات را اضافه کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۷. در حین هم زدن، آرد را به آرامی اضافه کنید. سرعت همزن باید در اینجا پایین باشد.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۸. آجیل را اضافه کنید و با قاشق یا چنگال بهم بزنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۹. مخلوط آماده شده را با دقت داخل ظرف چرب شده بریزید. این خمیر را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید. موقع پختن تمام مدت مواظب باشید و از فر دور نشوید تا مبادا زیادی بپزد. ما به دنبال یک براونی شکلاتی نرم و لطیف هستیم.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۱۰. وقتی براونی آماده شده، ظرف آن را روی توری شیرینی پزی قرار دهید. وقتی خنک شد، آن را به شکل مربع‌هایی به سایز دلخواه‌تان ببرید. این دستورالعمل به شما ۲۴ تا ۳۰ قطعه براونی می‌دهد که تعداد آن بستگی به نوع برش شما دارد.

طرز تهیه براونی در ماگ

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

براونی در ماگ برای کسانی خوب است که فر ندارند، اما دوست دارند براونی درست کنند بخصوص که این براونی ماگ هم بیشتر اوقات داغِ داغ همراه بستنی سرو می‌شود. این نوع براونی یک مزیت دیگر هم دارد و آن اینکه شبیه به سوفله است و در ظرف سرو می‌شود و شما می‌توانید آن را با قاشق سرو کنید. نوع تجاری آن یعنی براونی ماگ دُرنا که داخل یک ظرف دردار است با مغزی تمشکی خوشمزه است، اما این یکی حاوی شکلات چیپسی و طعمی شکلاتی‌تر است.

درست کردن براونی ماگ در کمترین زمان ممکن و نهایت راحتی است. همه چیز را داخل کاسه آماده کنید، توی ماگ بریزید و در مایکروفر بگذارید. برای این نوع می‌توانید از ظرف‌های سوفله‌خوری و یا فنجان‌های بزرگ هم استفاده کنید. اگر هم مایکروفر ندارید حتی می‌توانید آن را در فر بپزید البته با صرف زمانی بیشتر. این مدل بر خلاف بسیاری دیگر که سطحی ترک خورده دارند، ظاهری کاملا صاف دارد.

مواد لازم

روغن: ۲ قاشق غذاخوری قهوه دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری اسانس وانیل: کمی شکر قهوه‌ای تیره: ۱/۴ پیمانه (فشرده شده) پودر کاکائوی بدون شکر: ۲ قاشق غذاخوری (۱۱ گرم) آرد: ۱/۴ پیمانه (۳۳ گرم) نمک: کمی (حذف نکنید) شکلات چیپسی: ۲ قاشق غذاخوری

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

طرز تهیه

۱. قهوه را دم کنید و سایر مواد را فراهم کنید.

۲. داخل یک کاسه گود، روغن، قهوه دم کرده و وانیل را با هم بزنید تا ترکیب شوند.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۳. شکر، پودر کاکائو و نهایتا آرد را یکجا اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا بطور کامل ترکیب شوند. نمک را هم داخل مواد کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۴. در انتها شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و بهم بزنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۵. آن را داخل ماگی استاندارد با ۳۵۰ میلی‌لیتر گنجایش مایعات بریزید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۶. مایکروفر را روی قدرت بالا به مدت ۱ تا ۲ دقیقه قرار دهید. این زمان بستگی به میزان وات دستگاه شما دارد.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۷. قبل از خوردن بگذارید کمی خنک شود.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

براونی گیاهی

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

براونی گیاهی پیش روی شما یک براونی گیاهی ارزان قیمت و بدون جایگزین‌های گیاهی است که اغلب می‌بینید. در این براونی از لوبیای سیاه، آرد تخم کتان، آرد نارگیل، تافو و خرما خبری نیست. هیچ آرد آجیلی هم در کار نیست. این براونی با حداقل مواد و ساده‌ترین آن‌ها درست می‌شود. ضمن اینکه بسیار نرم و لطیف است.

مواد لازم برای ۲۵ تا ۳۰ تکه براونی

شیر گیاهی: ۱ پیمانه+ ۲ قاشق غذاخوری روغن: ۱/۲ پیمانه+ ۳ قاشق غذاخوری اسانس وانیل: ۱ قاشق غذاخوری آرد: ۱ پیمانه، سفید یا بدون گلوتن پودر کاکائوی شیرینی پزی: ۱ پیمانه (شیرین نشده) نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری+ ۱/۸ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای: ۱/۲ پیمانه شکر سفید: ۱/۳ پیمانه یا استویا نشاسته ذرت: ۲ قاشق چای‌خوری شکلات چیپسی: ۲/۳ پیمانه (اختیاری)

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

طرز تهیه

۱. ابتدا سه ماده تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲. فر را با حرارت ۱۳۵ درجه سلسیوس روشن کنید. یک سینی فر با ابعاد ۲۲ در ۲۸ سانتی‌متر را چرب کنید یا کاغذ مخصوص فر کف آن بگذارید.

۳. داخل کاسه‌ای بزرگ، همه مواد خشک را ترکیب کنید. مواد مرطوب را روی مواد خشک بریزید. این مواد را بهم بزنید. ترکیب آماده شده را توی سینی بریزید و صاف کنید.

۴. سینی را در فر گذاشته و به مدت ۱۶ دقیقه بپزید. در صورتی که از ظرفی با ابعاد ۲۰×۲۰ استفاده می‌کنید، مدت زمان پختن آن ۲۴ دقیقه طول می‌کشد. براونی‌ها وقتی بیرون می‌آیند به نظر می‌آید زیادی شل هستند، اما خوب هستند و وقتی آن‌ها را در یخچال بگذارید بعد از چند ساعت سفت شده و تا روز بعد قابل برش هستند و مزه آن‌ها در روز بعد بهتر هم خواهد شد.

۵. آن‌ها را در یخچال به مدت ۴ روز نگه دارید یا فریز کنید.

۶. می‌توانید تزئین مورد علاقه‌تان را روی براونی انجام دهید.

براونی خام

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

معمولا برای براونی‌ها مواد با هم ترکیب می‌شوند سپس در ظرفی ریخته و در فر می‌پزند، اما براونی خام بدون استفاده از فر و با صرف زمانی کمتر درست می‌شود. برای این براونی شما فقط مواد را با هم ترکیب می‌کنید و در یخچال می‌گذارید و پس از دو روز براونی شما آماده است.

همانطور که حدس می‌زنید در این براونی از خرما استفاده می‌شود. این شیرینی خام، گیاهی، بدون گلوتن، بدون تخم‌مرغ، بدون لبنیات و بدون سویا است. آماده کردن آن تنها ۵ دقیقه زمان می‌برد و مزه آن بسیار عالی و دوست داشتنی است.

مواد لازم برای ۱۶ براونی

خرمای هسته گرفته: ۲ و ۱/۲ پیمانه (فشرده نشده) گردو: ۱ و ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو: ۶ قاشق غعذاخوری اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری آب: ۲ قاشق چای‌خوری نمک: ۱/۴ + ۱/۸ قاشق چای‌خوری پودر کاکائو: ۱/۴ پیمانه شربت افرا یا آگاوه: ۱/۴ پیمانه (یا عسل در صورت گیاهخوار نبودن) روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

طرز تهیه

۱. گردو، خرما، ۶ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری وانیل، آب و نمک را داخل غذاساز بریزید. آن را بطور کامل در غذاساز نرم و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود و در صورت نیاز گاهی موادی را که به سمت بالای ظرف غذاساز رفته‌اند به سمت پایین برانید.

۲. مواد در ابتدا خشک به نظر می‌رسند، اما به هیچ عنوان آب بیشتری اضافه نکنید.

۳. یک ظرف مربعی به ابعاد ۲۰×۲۰ را چرب کنید یا کف آن را کاغذ مخصوص فر قرار دهید. خمیر را داخل این ظرف آماده شده بگذارید و خیلی آرام فشار دهید تا خمیر به صورت یکسان در کل ظرف پهن شود.

۴. داخل کاسه، کاکائوی باقیمانده و اسانس وانیل را با شربت افرا (یا عسل) و روغن ترکیب کنید. آن‌ها را بهم بزنید تا یک خمیر را درست کنند (این برای روی براونی است). خمیر را به صورت صاف و یکدست داخل ظرف و روی خمیر براونی پهن کنید.

۵. براونی را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. باقیمانده آن را با گذاشتن پوشش، می‌توان برای یک روز در دمای اتاق یا ۲ هفته در یخچال نگه داشت یا به مدت ۱ تا ۲ ماه در فریزر نگه دارید.

براونی شکلات موزی بدون لبنیات

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

این براونی‌های گیاهی هم برای بزرگتر‌ها خوب هستند و هم بچه‌ها. اگر اهل رژیم گیاهخواری هستید و به دنبال یک براونی گیاهی هستید و یا به دلیل عدم تحمل لاکتوز قادر به خوردن محصولات لبنی نیستید، این ترکیب شکلاتی منتظر شماست. این دستورالعمل به جای تخم‌مرغ از موز استفاده می‌کند. توجه داشته باشید که این براونی عمر کوتاهی دارد بنابراین شما باید باقیمانده آن را در میان کاغذ‌های روغنی به صورت لایه لایه بگذارید و در ظرفی دردار نگهداری کنید.

به این روش، می‌توان آن‌ها را یک هفته نگه داشت. اگر بخواهید به مدت طولانی‌تری از آن استفاده کنید می‌توانید پس از پیچاندن آن‌ها در پلاستیک سلفون به صورت جداگانه پیچانده و در کیسه زیپ لاک در فریزر نگهداری کنید. به این روش می‌توان آن‌ها را ۲ تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد. برای استفاده مجدد یک شب تا صبح در دمای اتاق بگذارید یا قبل از سرو آن‌ها را در مایکروفر بگذارید.

مواد لازم

آرد: ۲ پیمانه شکر سفید: ۲ پیمانه پودر کاکائوی تلخ: ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری موز: ۱ پیمانه (سیاه و له شده) شیر سویا یا بادام: ۱/۴ پیمانه روغن کانولا: ۱/۴ پیمانه چیپس شکلاتی تیره: ۱ پیمانه (بدون مواد لبنی)

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید. یک ظرف فر را با ابعاد ۲۱× ۲۸ را کمی با روغن چرب کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۲. در کاسه‌ای بزرگ آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر و نمک را بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۳. در کاسه‌ای دیگر موز له شده، شیر سویا، روغن کانولا و اسانس وانیل را با هم ترکیب کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۴. مواد‌تر را به مواد خشک اضافه کنید و بهم بزنید فقط تا حدی که ترکیب شوند.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۵. شکلات چیپسی بدون لبنیات را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۶. خمیر را داخل ظرف آماده شده بریزید و در فر قرار دهید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۷. این خمیر را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که وقتی یک خلال دندان در آن فرو می‌کنیم تمیز بیرون بیاید، ادامه می‌دهیم.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۸. قبل از برش براونی‌ها بگذارید روی توری شیرینی پزی به طور کامل خنک شوند. سپس به شکل مربع بریده و سرو کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

براونی سیب

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

درست کردن براونی سیب با سیب‌های تازه و گردو خیلی راحت است. این نوع براونی مرطوب، طعم دارچین و سیب زیادی دارد. برای طعم کاراملی سبک از مقداری شکر قهوه‌ای در خمیر استفاده می‌شود. یا با ترکیبی از شکر قهوه‌ای روشن و تیره برای طعمی عمیق‌تر درست می‌شود.

این دستورالعمل یک براونی سیب با طول ۲۰ سانتی‌متر به ما می‌دهد که برای یک خانواده سایز مناسبی است. براونی شامل گردو است و طبق معمول بو داده می‌شوند. روی براونی مقداری پودر شکر پاشیده شده و یا روی آن سس کارامل ریخته می‌شود.

مواد لازم

سیب: ۲ عدد متوسط کره: ۱/۲ پیمانه شکر سفید: ۱ پیمانه تخم‌مرغ: ۱ عدد اسانس وانیل خالص: ۱ قاشق چای‌خوری گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه آرد: ۱ پیمانه جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری دارچین: ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری شکر قنادی: مقداری برای پاشیدن روی براونی (اختیاری)

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید.

۲. یک ظرف فر با ابعاد ۲۰ سانت را چرب کنید.

۳. سیب‌ها را پوست و هسته بگیرید. آن‌ها را خیلی ریز خرد کنید.

۴. در کاسه همزن، کره و شکر را با هم آنقدر بزنید تا سبک و پف شود.

۵. تخم‌مرغ را افزوده و خوب مخلوط کنید. وانیل را اضافه کنید و به طور کامل بهم بزنید.

۶. سیب و گردو را بریزید و تا زمانی که مخلوط شوند، بهم بزنید.

۷. در کاسه‌ای دیگر آرد، جوش شیرین، بیکینگ‌پودر و دارچین و نمک را با هم ترکیب کنید. مواد خشک را داخل مخلوط اولیه بریزید.

۸. خمیر را کف ظرف آماده شده پهن کنید.

۹. در فر گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که سفت شوند.

۱۰. آن‌ها را بطور کامل خنک کنید و شکر قنادی را روی براونی‌ها الک کنید. براونی را به شکل مربع برش بزنید.

براونی مرمری کتوژنتیک (کم کربوهیدرات و بدون گلوتن)

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

براونی چیزکیک مرمری یک براونی عالی و زیباست. این براونی بسیار نرم است و به سرعت در دهان آب می‌شود. طعم شکلاتی آن دوست داشتنی است و چیزکیک که به آن افزوده می‌شود یک طرح مرمری و طعمی خامه‌ای به آن اضافه می‌کند. خمیر براونی و چیزکیک با هم زیاد زمانی را از شما نمی‌روند و کل کار شما به آسانی پیش می‌رود.

هیچ نوع از غلات در آن بکار نرفته است و کتوژنتیک، کم کربوهیدرات، بدون گلوتن و بدون شکر تصفیه شده است. این براونی‌ها متراکم و پرملات هستند و مثل کره بادام‌زمینی به سقف دهان می‌چسبند؛ یعنی تا این حد نرم هستند. برای درست کردن این براونی باید از پودر کاکائوی ۱۰۰% استفاده کنید. برای شیرینی هم از اریتریول استفاده می‌شود.

مواد لازم

خمیر براونی

کره ذوب شده: ۳/۴ پیمانه پودر کاکائو: ۱ پیمانه پودر اریتریول: ۱ پیمانه (یا هر شیرین کننده دیگر رژیمی) تخم‌مرغ: ۳ عدد آرد بادام: ۱ و ۱/۲ پیمانه پودر اسپرسو: ۱ قاشق چای‌خوری وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

خمیر چیزکیک

پنیر خامه‌ای: ۲۲۵ گرم تخم‌مرغ: ۱ عدد پودر اریتریول: ۱/۴ پیمانه وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید و یک ظرف مربع با ابعاد ۲۰ سانت یا ۲۲ سانت را آماده کنید. با ظرف ۲۰ سانتی، براونی‌ها قطورتر می‌شوند.

۲. کره را در کاسه‌ای بزرگ در مایکروفر ذوب کنید.

۳. پودر کاکائو، نمک، پودر اسپرسو و شیرین کننده اریتریول را الک کنید و به آن کره اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب شود بهم بزنید.

۴. تخم‌مرغ‌ها را به دمای اتاق برسانید، هر کدام را یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و بهم بزنید.

۵. وانیل و آرد بادام را افزوده و تا موقعی که ترکیب شوند، بهم بزنید. زیاد بهم نزنید فقط در همین حد ترکیب شدن.

۶. خمیر را کنار بگذارید.

خمیر چیزکیک

۷. پنیر خامه‌ای را در کاسه همزن خوب بزنید یا در کاسه‌ای بزرگ با همزن برقی ایستاده بزنید تا نرم و قابل پهن کردن باشد. لبه‌ها را به پایین برانید و کنار بگذارید.

۸. وانیل، شیرین کننده و تخم‌مرغ را افزوده و به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید.

سرهم کردن براونی و چیزکیک

۱. در ظرف آماده شده، خمیر براونی را قاشق قاشق بریزید. پهن نکنید.

۲. خمیر چیزکیک را در فضا‌های خالی خمیر براونی بریزید.

۳. ظرف را کمی تکان دهید و با استفاده از یک سیخ چوبی کوچک یا چاقو خمیر‌ها را با هم به شکل مرمری درآورید. زیادی مخلوط نکنید که شکل آن بد شود.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

۴. آن را در فر گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بپزید یا تا زمانی که لبه‌ها پخته شوند، اما وسط آن هنوز نرم و چسبناک است. زیاد آن را نپزید. فر‌ها با هم متفاوت هستند و شیرین کننده‌های متفاوت هم در پخت، تفاوت ایجاد می‌کند بنابراین چشم از فر و براونی برندارید و قبل از رسیدن به دقیقه ۲۰، آن را چک کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

نکات مهم

به هنگام پخت براونی چشم از آن برندارید. فر‌ها با هم متفاوت هستند و شیرین کننده‌های رژیمی قهوه‌ای می‌شوند و زودتر از سایرین می‌پزند. شما که نمی‌خواهید براونی شما زیادی بپزد. به هنگام اندازه‌گیری پودر کاکائو، آن را داخل پیمانه اندازه‌گیری فشار ندهید. در این دستورالعمل به شما گفته نشده که پودر کاکائو را داخل پیمانه اندازه‌گیری فشار دهید تا مقدار کاکائو دقیق باشد. کره را کاسه‌ای ذوب کنید که می‌خواهید برای مخلوط خمیر استفاده کنید. این کار کاسه را گرم می‌کند تا مواد را گرم و ذوب شده نگه دارد. مواد تشکیل دهنده باید به دمای اتاق رسیده باشند. اگر از مواد سرد استفاده کنید، بخصوص تخم‌مرغ، باعث می‌شود که توده‌ای قلمبه در خمیر شکل بگیرد. مواد گرم باعث می‌شود خمیری یکدست و قابل ریختن در ظرف درست شود. اگر فراموش کردید تخم‌مرغ‌ها را اول از یخچال درآورید، آن‌ها را داخل کاس‌های کوچک با مقداری از آب گرم شیر قرار دهید. زمانی که نوبت اضافه کردن آن‌ها به خمیر باشد، به دمای مناسب رسیده‌اند. شیرین کننده، پودر کاکائو و آرد بادام را الک کنید تا از گلوله شدن خمیر جلوگیری کنید. این‌ها موادی مرطوب هستند و بخش‌های گلوله شده به راحتی در آن شکل می‌گیرد.

براونی حلوا

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه

حلوا یکی از دسر‌های نرم و لطیف است که به انواع شکل‌های مختلف در کشور ما درست می‌شود. این شیرینی اغلب تیره رنگ نه تنها در کشور ما بلکه در اکثر کشور‌های خاورمیانه پرطرفدار است. ترکیب این شیرینی با براونی بسیار بجا و دوست داشتنی است. مطمئن باشید که با درست کردن براونی حلوا، لذتی را تجربه خواهید کرد که به این زودی‌ها فراموش نمی‌شود.

مواد لازم

حلوا: ۳۵۰ گرم شکلات نیمه شیرین: ۱۱۰ گرم کره: ۱ قالب (۱۰۰ گرم)، در دمای اتاق تخم‌مرغ: ۲ عدد شکر: ۱ پیمانه آرد: ۱ پیمانه پودر کاکائوی شیرین نشده: ۱/۴ پیمانه بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

طرز تهیه

۱. شکلات نیمه شیرین را در مایکروفر یا به صورت بن ماری ذوب کنید. بگذارید کمی خنک شود.

۲. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید و یک ظرف مربعی ۲۰ سانتی را چرب کرده و آردپاشی کنید. اگر کف ان را کاغذ روغنی بگذارید نیز به برداشتن براونی‌ها به هنگام پختن کمک می‌کند.

۳. شکر و کره را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و با استفاده از همزن برقی هم بزنید تا زمانی که مخلوط روشن شود. تخم‌مرغ‌ها و وانیل و شکلات ذوب شده را به آن افزوده و بهم بزنید.

۴. در کاسه‌ای دیگر پودر کاکائوی تلخ، آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم الک کنید. مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و بهم بزنید تا ترکیب شوند.

۵. قطعات حلوا را به صورت قطعات ۱ سانتی ببرید و آن‌ها را به صورت مرتب ته ظرف فر بچینید. خمیر براونی را روی حلوا بریزید و حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید یا تا موقعی که براونی‌ها شکل بگیرند. قبل از برش و برداشتن از ظرف، آن‌ها را خنک کنید.

براونی سریع و آسان




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..