تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




پشتکار و نیروی انسانی متخصص، لازمه رونق تولید است

حمید حمدانی، بنیان‌گذار این گروه صنعتی شش سال پیاپی به‌عنوان کارآفرین برتر استان و سال‌های 93 و 98 به‌عنوان واحد نمونه صنعت کشوری انتخاب شده است. اکنون برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌های این گروه صنعتی سراغ او رفتیم و از ابتدای شکل‌گیری ایده راه‌اندازی پاک چوب و نقش بانک‌ها در حمایت از تولیدکنندگان داخلی با او سخن گفتیم. حمدانی معتقد است بانک‌ها نقش اکسیژن را برای تولید کنندگان دارند و بدون حمایت آنها، تولید کنندگان قادر به ادامه فعالیت نیستند. 

- لطفاَ مختصری درباره خودتان بگوئید؟

من حمید حمدانی از شهرستان شوش دانیال‌(ع) هستم که در زمینه تولید انواع ورق‌های MDF و نئوپان ملامینه، پانل‌های هایگلاس، صفحات لب گرد و کاغذ آغشته ملامینه فعالیت می‌کنم و چهار کارخانه دارم.

- کار تولید را چگونه و با چه میزان سرمایه آغاز کردید؟

حمدانی: پدرم در یکی از روستاهای شوش آهنگر بود و من در کنار او کار می‌کردم؛ سال‌های حضور در کنار او خیلی ارزش داشت و دانشگاهی به تمام معنا بود و تجربیات زیادی به من افزود.

قبل از اخذ مدرک دیپلم به خدمت سربازی در استان سیستان و بلوچستان اعزام شدم؛ در یکی از مرخصی‌ها از نمایشگاه بین‌المللی تهران بازدید کردم و ایده‌ای را برای راه‌اندازی یک کارگاه تولید کابینت در ذهن من ایجاد کرد.

بعد از پایان خدمت سربازی و در سال ۱۳۷۴ با قرض گرفتن ۳۰۰ هزار تومان از پدر و اطرافیانم، با عشق و علاقه فراوان کارگاه کوچکی به مساحت 40 متر مربع در محلی اجاره‌ای با به‌کارگیری یک نیرو برای تولید کابینت آشپزخانه فلزی در شهر شوش دانیال‌(ع) احداث کردم.

- کار خود را چگونه توسعه دادید؟

با استقبال مردم و افزایش تقاضا به مرور تعداد افراد شاغل و وسعت کارگاه افزایش یافت تا آنکه در سال ۸۳ شرکت پاک‌چوب خوزستان با حضور وزیر صنعت وقت به بهره برداری رسید و به این ترتیب از تولید سنتی وارد تولید صنعتی شدیم و سالیانه 60 هزار  شیت به تولید می‌کرد.

 احداث کارخانه پاک ملامینه خوزستان در سال 1391 نخستین خط تولید کاغذ آغشته ملامینه در مساحت 2000 مترمربع با توان تولید 35 میلیون متر مربع در سال برای اولین بار در استان خوزستان آغاز به کار کرد و در سال 1394 با افزایش مساحت به 10 هزار متر مربع و راه اندازی خط دوم به ظرفیت سالیانه 90 میلیون متر مربع رسید.

 کارخانه پاک چوب خراسان را هم در بهمن ماه سال  1392 برای ارائه هر چه بهتر محصولات احداث شد و تلاش شبانه‌روزی برای تکمیل ساخت و ساز کارخانه باعث شد تا خط تولید ورق‌های ام دی اف و نئوپان ملامینه در فروردین ماه 1394 با اشتغال‌زایی 68 نفر نیرو به بهره برداری رسید و در حال حاضر توان تولید این کارخانه 1/5 میلیون شیت در سال است.

مهم‌ترین عوامل موفقیت شما چیست؟

من با توکل به خدای متعال و پشتکار و پشتکار و پشتکار توانستم پیشرفت کنم و برای تعداد زیادی از جوانان اشتغال ایجاد کنم. بهره‌گیری و توجه به نیروی انسانی متخصص را همواره اولویت خود می‌دانم چرا که همان‌ها به خوبی می‌توانند موجب رفع مشکلات واحد تولیدی شوند.

بانک مانند اکسیژن برای تولیدکنندگان می‌تواند عمل کند و اخذ تسهیلات جهت رونق کسب‌وکار مهم است و من از جمله در سال ۸۹ از بانک تجارت تسهیلات بسیار مناسبی دریافت کردم و تاثیر به‌سزایی داشت.

بروکراسی اداری از چالش‌های مسیر کاری هر تولید کننده است و من سال‌ها در راهروهای ادارات با سماجت کارهای اداری را دنبال می‌کردم؛ اطرافیانی وجود داشتند که من را از ادامه کار ناامید می‌کردند اما اکنون خود آن‌ها به من پیشنهاد کارهای بزرگ‌تر را می‌دهند.

در حال حاضر چه تعداد اشتغال ایجاد کرده‌اید؟

اکنون سه شرکت دارم و یک شرکت نیز در دست راه‌اندازی است که در آن‌ها حدود ۸۰۰ نفر به طور مستقیم مشغول کار هستند.

2121




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «پشتکار و نیروی انسانی متخصص، لازمه رونق تولید است»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..