تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




آموزش تهیه خورش پیچاق قیمه خوشمزه و مجلسی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

پیچاق قیمه (اردبیل)
مواد لازم برای ۶ - ۸ نفر

پیاز خرد کرده ۳۰۰ گرم

روغن به میزان لازم

گوشت خرد کرده گوسفندی (راسته یا قلوه گاه) ۴۵۰ گرم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

خلال بادام ۲۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

زعفران ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آبغوره به میزان لازم

تخم مرغ ۴ - ۶ عدد

روش تهیه پیچاق قیمه

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

حالا زردچوبه، خلال بادام و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید.

سپس حرارت را کم کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

اینک نمک، فلفل، دارچین و زعفران را اضافه کنید.

خورش آماده برای پذیرائی می‌باشد.

در صورت دلخواه می‌توانید به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره اضافه نمائید.

 در هنگام سرو تخم‌مرغ‌ها را به صورت نیمرو آماده کنید و روی خورش قرار دهید.

منبع : زندگی آنلاین

انتهای پیام/

چگونه پیچاق قیمه درست کنیم؟



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «آموزش تهیه خورش پیچاق قیمه خوشمزه و مجلسی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..