تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




علائم لکه بینی در بارداری، روش پیشگیری

لکه بینی در بارداری علل مختلفی می‌تواند داشته باشد و به عنوان یک علامت خطر مورد بررسی قرار می‌گیرد. در بارداری ممکن است علایمی به وجود بیایند که جان جنین و یا مادر را به خطر بیاندازند. بنابراین بررسی علایم و تشخیص آن‌ها از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار می‌باشد.

لکه بینی
به خونریزی‌های مختصری گفته می‌شود که از دهانه رحم خارج شده و نوار بهداشتی را مختصری آلوده نماید. اسپاتینگ در زمان‌های مختلفی در طول زندگی یک خانم پدید می‌آید و می‌تواند نشانه تخمک گذاری، سقط، جفت سر راهی، زایمان زود رس و برخی مشکلات دیگر باشد. لذا لازم است به محض مشاهده با پزشکتان تماس حاصل نمایید و اقدامات لازم را انجام دهید.

لکه بینی در سه ماهه اول بارداری
لکه بینی (spotting) یکی از علایم سقط محسوب می‌شود. سقط به پایان یافتن بارداری قبل از ۲۰ هفته گفته می‌شود. لازم است خانم باردار قبل از اقدام به بارداری تحت نظر یک پزشک قرار گرفته و با برنامه اقدام به بارداری نماید. این امر باعث حفظ سلامتی مادر و جنین خواهد شد. سقط در سه ماهه اول بارداری صورت می‌گیرد و معمولا اولین علامت آن می‌تواند لکه بینی یا همان اسپاتینگ باشد. در صورتی که اسپاتینگ ادامه یابد و تبدیل به خونریزی بشود و یا همراه با انقباضات دردناک باشد و سن بارداری کمتر از ۲۰ هفته باشد به عنوان علامت سقط در نظر گرفته می‌شود. البته ممکن است اقدام درمانی خاصی به عنوان پیشگیری از عدم سقط نتوان انجام داد. سونوگرافی و بررسی‌های پزشکی دیگر ممکن است مورد نیاز باشند که توسط پزشک صورت می‌گیرند. اگر اسپاتینگ توام با درد شدید باشد احتمال بارداری خارج از رحم وجود دارد.

لکه بینی در سه ماهه دوم و سوم بارداری
لکه بینی یا اسپاتینگ در سه ماهه دوم و یا سوم بارداری علل مختلفی می‌تواند داشته باشد. اولین اقدام مراجعه به نزد پزشک می‌باشد؛ تا با کمک روش‌ها و آزمایشات و یا سونوگرافی از علت آن آگاه شده و اقدامات مربوطه صورت گیرد. یکی از علت‌های لکه بینی در سه ماهه سوم زایمان زودرس می‌باشد، که معمولا سعی در طولانی کردن زمان بارداری صورت گرفته و اقدام به ادامه بارداری می‌شود.از علت‌های دیگر وجود جفت سر راهی می‌باشد. این موضوع ممکن است باعث زایمان زودرس نیز بشود. که با کمک اقدامات درمانی تا حد امکان پیشگیری صورت می‌گیرد.
از جمله علل دیگر لکه بینی در سه ماهه دوم می‌تواند مول باشد که با بررسی‌های آزمایشگاهی و سونوگرافی قابلیت تشخیص دارد. در این صورت اقدام به ختم بارداری می‌شود. هر یک از نشانه‌ها را با سایر علایم بیمار و سن بارداری مورد بررسی دقیق قرار می‌گیرند تا بتوان به تشخیص صحیح دست یافت و اقدامات لازم صورت گیرد.
لکه بینی در بارداری برای مادران بسیار اضطراب‌زا است و نگرانی زیادی ایجاد می‌نماید. همسر و پزشکان می‌توانند بسیار یاری رسان به مادر باردار بوده و با انجام اقدامات لازم از استرس و نگرانی او بکاهند و روحیه او را تقویت کنند.

پیشگیری از لکه بینی در بارداری
عوامل مختلفی ممکن است باعث ایجاد اسپاتینگ در زن باردار شوند که بایستی در مورد آن‌ها به مادر توضیحات کامل داده شود. داشتن تغذیه مناسب، استراحت کافی، مراقبت حین انجام مقاربت و برخی دیگر از اقدامات پیشگیری کننده محسوب می‌شوند. اقدامات پیشگیری کننده از اسپاتینگ سلامت مادر باردار و جنین او را تقویت نموده و باعث می‌شود تا مادر بارداری خوبی را تجربه نماید. برخی مواد غذایی ممکن است باعث ایجاد اسپاتینگ شوند که از آن‌ها بایستی پرهیز نمود.
از موارد پیشگیری کننده از اسپاتینگ می‌توان به سن مناسب مادر اشاره کرد (بهترین زمان بین ۲۰ تا ۳۵ سال است). برای جلوگیری از بروز اسپاتینگ در دوران بارداری قبل از حاملگی باید از نظر سلامت جسمی بررسی‌های لازم صورت گرفته و در صورت عفونت یا سایر مشکلات درمان صورت گیرد.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «علائم لکه بینی در بارداری، روش پیشگیری»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..