مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می توانید در منزل آن را تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم برای مارمالاد زردآلو زرد آلو 1 کیلو زعفران آب گرفته غلیظ 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری شکر 1 کیلو آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری گلاب 1 قاشق سوپ خوری طرز تهیه مارمالاد زردآلوزردآلوی رسیده و شیرین را بعد از شستن از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید.
سپس در دستگاه غذاساز بریزید تا زردالوها له شوند ولی آب نیندازند.
زردآلوهای له شده را در ظرفی بریزید و با شکر مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و غلیظ شوند.
سپس زعفران را به آن اضافه نمایید.
در این فاصله پودر ژلاتین و گلاب را به روش بن ماری روی بخار کتری حل کنید و وقتی مارمالاد قوام کافی پیددا کرد، آبلیمو را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
سپس گلاب و ژلاتین حل شده را به مارمالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد از اینکه مارمالاد زردآلو خنک شد آن را در ظرف یا شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را محکم ببندید و آن را درون یخچال نگهداری کنید.