پیش غذای خوشمزه بورانی اسفناج را می توانید به شکل های مختلف درست کنید ولی با اضافه کردن سیر و گردو مزه ای جالب پیدا می کند و بسیار مقوی می شود.
آموزش روش تهیه بورانی اسفناجبورانی اسفناج را می توانید به روش های متنوع بپزید.
اگر با سیر و گردو مخلوط کنید مزه ای فوق العاده می گیرد و خیلی مقوی می شود.
می توانید این غذا را خیلی سریع آماده کنید.
مواد مورد نیاز برای بورانی اسفناج اسفناج 1 کیلو گردوی خرد شده 4 قاشق غذاخوری ماست 500 گرم سیر تازه 100 گرم (اگر سیر تازه در دسترس نبود از 3 حبه سیر استفاده کنید) نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه بورانی اسفناجدر ابتدا اسفناج و سیر را تمیز کنید و خوب بشویید و سپس آنها را خرد کنید و در یک قابلمه آنها را تفت دهید.
در هنگام تفت دادن کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید تا خوب پخته شود.
پس از اینکه اسفناج ها با سیر تفت خوردند از روی حرارت بردارید تا خنک بشود.
ماست را با قاشق خوب هم بزنید تا یکدست شود و سپس مقداری نمک، فلفل و گردوی خرد شده را با اسفناج سرد شده درون ماست بریزید و خوب مخلوط نمایید.
پس از این می توانید بورانی اسفناج پیش غذای خوشمزه را در طرف مورد نظر سرو کنید.