آنچه در این مطلب خواهید خواند
خورشت آلو اسفناج یکی از خوشمزه ترین خورشت های سنتی و اصیل ما ایرانی هاست. مواد اصلی تشکیل دهنده این خورشت خوش طعم آلو، اسفناج، گوشت یا مرغ، پیاز، زعفران، آبلیمو، نمک، فلفل و زردچوبه است.
در این مطلب از مجموعه آموزشی انواع خورشت ایرانی با آموزش روش تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی و خواص مفید گیاه اسفناج با شما همراه خواهیم بود. خورشت آلو اسفناج را می توانید در وعده نهار و شام برای مهمان های عزیزتان تهیه و سرو کنید که طرز تهیه بسیار ساده و راحتی دارد. امیدوارم از تهیه و میل آن نهایت لذت را ببرید. لطفا تا پایان این رسپی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج مواد لازم مقدار مورد نیاز گوشت گوسفندی یا سینه مرغ ۴۰۰ گرم اسفناج ۷۰۰ گرم آلو خورشتی ۳۰۰ گرم پیاز ۱ تا ۲ عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم آبلیمو در صورت تمایل مراحل نحوه پخت خورشت آلو اسفناج خوشمزهبرای تهیه خورشت آلو اسفناج ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. وقتی پیازها نرم شدند، گوشت (یا مرغ) را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا کمی فلفل، زردچوبه و ادویه خورشتی به گوشت اضافه کنید. در ادامه مقداری آب روی گوشت بریزید و اجازه دهید گوشت نیمپز شود. اسفناج را در تابهای جداگانه تفت دهید. و ۱ ساعت انتهایی پخت به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به آرامی جا بیفتد. در این فاصله، آلوها را به مدت نیم ساعت داخل آب سرد خیس کنید. و سپس آنها را نیز تفت داده و نیم ساعت آخر پخت، به خورشت اضافه کنید. و حرارت را بسیار کم کنید تا خورشت کمکم جابیفتد. بعد از پختن خورشت آلو اسفناج می توانید آن را با پلو و ماست و سالاد اسفناج تزیین و سرو کنید. نوووش جان نکات مهم و کلیدی درباره پخت خورشت آلو اسفناج
برای تهیه این خورشت میتوانید از ماهیچه کامل گوسفندی هم استفاده کنید. حتی می توانید از گوشت سفید مثل بوقلمون هم استفاده کنید. این خورشت را می توان با کوفته ریزه یا کوفته قلقلی و لپه نیز درست کرد که به ذائقه افراد بستگی دارد. آلوی این خورشت نباید بیشتر از نیم ساعت خیس بخورد. زیرا در این صورت، موقع پخت خورشت کاملاً له میشود. اگر مزه آلو شیرین بود، میتوانید کمی آبلیمو نیز به خورشت اضافه کنید. خواص و فواید گیاه اسفناج اسفناج منبع خوبی از اسید فولیک است. به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد. اسفناج دارای ویتامین های A, C, E می باشد. که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند. و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند. مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است. اسفناج به علت دارا بودن منیزیم، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد. نکته مهم در پختن اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است. نکات تکمیلی در مورد خورشت آلو اسفناج خورشت آلو اسفناج جزو انواع خورشت می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه است. و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت می باشد. خورشت آلو اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید. همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان افطار – سحری میل کرد. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد. آموزش ویدئویی دستور پخت خورشت آلو اسفناج لذیذ
توجه داشته باشید: با توجه به اینکه تامین کننده ویدئو سایت نماگرد نیست، بنابراین امکان تفاوت جزئی بین مراحل کار توضیح داده شده و ویدئو آموزشی وجود دارد و ویدئو آموزشی صرفا جهت آشنایی بیشتر قرار داده شده است. امیدوارم از این آموزش ویدئویی دستور پخت خورشت آلو اسفناج لذیذ نهایت استفاده را برده باشید و با میل آن در کنار خانواده لحظات خاطره انگیزی را سپری کنید. تک تک لحظه های زندگیتان شاد
گردآوری: نماگرد
لطفا نظر خود در مورد این مطلب را با ستاره ها از یک تا ۵ مشخص کنید!!
مطالب مرتبط: