تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




برخورد با کودک تنبل، رفتار صحیح چگونه است؟

داشتن کودک تنبل در یک خانواده بسیار آزار دهنده است زیرا تنبلی کودک به گونه ای می باشد که کودک نمی تواند کارهایش را به تنهایی انجام دهد.

داشتن کودک تنبل در یک خانواده بسیار آزار دهنده است زیرا تنبلی کودک به گونه ای می باشد که کودک نمی تواند کارهایش را به تنهایی انجام دهد و یا کاری را به اتمام برساند این گونه کودکان کم فعال هستند که با رفتارهای صحیح می توانید آن ها را به کودکانی پرنشاط و پرتلاش تبدیل کنیذ.
همه والدین با دیدن فرزندشان زمانی خوشحال می شوند که حس تحرک و فعالیت سالم را در وجود فرزندشان می بیند هیچ پدر و مادری از اینکه کودکی تنبل داشته باشند خوشحال نمی شوند تنبلی کودک یک پدیده آزار دهنده می باشد که این تنبلی در کودک تبدیل به یک عادت همیشگی می شود و مانع رسیدن به هدف هایش می شود، کودکان تنبل با بهانه های مختلف تکالیفشان را انجام نمی دهند و آن ها را به تعویق می اندازند، برخورد با تنبلی کودک نیاز به دقت زیادی دارد که ما در این مقاله قصد داریم به ویژگی های کودک تنبل و رفتار صحیح والدین با این کودکان بپردازیم.

نشانه های کودک تنبل
نداشتن تلاش و تکاپو
کودکان تنبل هیچ گونه تلاشی برای انجام دادن کارها و مشکلات شخصی خود نمی کنند، دارای پتانسیل پایینی هستند و در مدرسه برای جواب دادن به سوال های معلم داوطلب نمی شوند، زمان خواب و استراحت زیادی نسبت به بقیه کودکان دارند.
نداشتن علاقه به فعالیت های ورزشی
تنبلی کودک به گونه ای می باشد که کودک علاقه ای به تمرینات ورزشی و بازی و تحرک ندارد و حتی برای انجام ندادن کارهای روزانه و فعالیت های کلاسی بهانه تراشی می کند.
نیمه رها کردن کارها
کودک تنبل علاقه ای به اتمام کردن کاری که شروع کرده است ندارد ،زیرا دارای اعتماد به نفس پایینی هستند و این توانایی را در خود نمی بینند که کار را تمام کنند، به دلیل کوتاهی والدین در آموزش نظم، کودک به درستی یاد نگرفته است که مسئولیت پذیر باشند.
کمک گرفتن از دیگران
این کودکان تمرکز پایینی دارند و در عوض رویا پردازی بسیار قوی دارند، کارهایشان را به تنهایی نمی توانند انجام دهند و همیشه از دیگران کمک می گیرند بنابراین متکی به خود نیستند.

علت پدید دار شدن تنبلی در کودکان
وجود مشکلات و اختلافات خانوادگی: در بعضی از خانواده ها اختلافات خانوادگی زیاد می شود و به دلیل تنش های که به کودک وارد می شود و نگرانی های که دارد دچار این مشکل می شوند.
توقعات بیش از حد والدین از کودک
زمانی که والدین توقع زیادی از کودک دارند و کودک نمی تواند آن را انجام دهید، این کار باعث دل زدگی کودک می شود و دیگر تمایلی به انجام آن کار ندارد و باعث تنبلی کودک می شود.
نداشتن تجربه موفقیت آمیز
کودک برای داشتن تلاش و تکاپو در کارها نیاز به یک تجربه موفقیت آمیز دارد که اعتماد به نفس کودک را بالا برد تا بتواند از عهده کاری که باید انجام دهد بر آید. البته ناگفته نماند گاهی نداشتن امکانات کافی، مشکلات و نقص های فیزیکی و جسمی، وابستگی بیش از حد به والدین، فقر، کمبود محبت و… از علل دیگر داشتن کودک تنبل می باشد.

رفتارهای صحیح والدین با تنبلی کودک
سعی کنید علت این تنبلی را در کودک بیابید تا آسان تر به حل این مشکل بپردازید، بعد از اینکه مشکل را شناسایی کردید کودک را تحت فشار قرار ندهید تا کاری را انجام دهد، این کار باعث می شود کودک ذوق و شوق خود را از دست بدهد.
یکی دیگر از راه های غلبه بر تنبلی در کودکان این است که به کودک پاداش دهید، اینکار انگیزه درونی کودک را بیدار می کند و کودک را به تکاپو و تلاش تشویق می کند، و متناسب با علاقه کودک برای آن فعالیت های مختلف را در نظر بگیرید تا انجام دهد البته فعالیت های که در انجام آن دچار شکست نشود که باعث کاهش اعتماد به نفس در وجودش بشود.
بنابراین، اگر کودکی نشانه های کودک تنبل را داشت سعی کنید که علت این مشکل را در کودک پیدا کنید و به دنبال راهی برای حل آن باشید تا به کودکی فعال و پرنشاط تبدیل شود.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «برخورد با کودک تنبل، رفتار صحیح چگونه است؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..