پودینگ لیمو دسری بسیار خوشمزه است که خوردن آن در کنار یک لیوان چای به عنوان وعده عصرانه و یا صبحانه بسیار دلپذیر است.
برای درست کردن پودینگ باید قبل از انجام هر کاری ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه قرار دهید تا گرم شود.
در مرحله بعدی ظرف های سرامیکی مناسب فر را با مقداری کره چرب کنید و کنار قرار دهید و به سراغ درست کردن پودینگ بروید.
ابتدا تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن زرده را از سفیده جدا کنید و در ظرفی دیگر منتقل کنید.
سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا سفت شود و کنار بگذارید.
حالا زرده تخم مرغ را با 2 قاشق کره هم بزنید، ارد و شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
در مرحله بعد شیر و ابلیمو را با هم مخلوط کنید و به زرده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در آخر سفیده زده شده را هم به دیر مواد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.
سینی فر را بیرون بیاورید قالب های سرامیکی را درون آن بچینید و برای نیم ساعت درون فر قرار دهید تا خوب پخته شود و روی پودینگ ها طلایی رنگ و برشته شود.
پوینگ را از فر خارج کنید و پس از اینکه خنک شد با خامه فرم گرفته و همچنین برش هایی از لیمو آن را تزیین کنید.