به جای خرید زولبیا و بامیه، خودتان می توانید با دستور خانگی بامیه ماه رمضان را تهیه کنید و از این شیرینی معروف سفره افطار لذت ببرید.
مواد مورد نیاز برای تهیه بامیهآرد : 1 فنجان
آب : 1 فنجان
روغن مایع : کمی از 1/2 کمتر
شکر : 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 2 عدد درشت
آب و روغن و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش آید.
هنگامی که ریز جوش زد همه آرد را در آن الک کنید و از روی حرارت بردارید خوب مخلوط کنید.
دوباره به مدت 3 الی 4 دقیقه روی شعله حرارت گیری کنید.
خمیر حاصل شده را در کاسه ای بریزید تا خنک شود.
تخم مرغ ها را در کاسه ای با چنگال بزنید، کمی جوش شیرین برای پف بیشتر در این مرحله به تخم مرغ ها بیفزایید.
در یک ماهیتابه گود روغن بریزید سپس خمیر بامیه را در حالی که در قیف با ( سرقیف شکوفه بزرگ ) ریخته اید در روغن بریزید و با قیچی آشپزخانه برش دهید.
روغن را روی شعله ببرید تا داغ شود و بامیه ها سرخ شود.
برای تهیه شیره بامیه یک لیوان شکر را به همراه 1 لیوان آب و کمی گلوکز ( برای براق شدن آن ) و آبلیمو روی شعله قرار دهید و اجازه دهید قوام آید.
در انتها بعد از سرخ شدن بامیه ها را در آن بغلطانید.
بامیه ما آماده شده است و میت وانید آن را میل کنید.
البته باید بدانید که کالری بامیه بالا است و در مصرف آن نباید زیاده روی کنید زیرا باعث چاقی می شود.
در انتها این نکته را هم بگوییم که در خوردن بامیه در ماه رمضان نباید زیاده روی کنید.
بامیه سرشار از قند است و برای بیماران دیابتی مناسب نیست.
سعی کنید در وعده سحر هم بامیه نخورید زیرا باعث تشنگی بیشتر شما در طول روز می شود.