تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




یک دهه با کنفرانس TED؛ زمانی برای توسعه ایده‌ها

کنفرانس TED جایگاهی برای به‌‌اشتراک‌‌گذاری ایده‌‌های خلاقانه‌‌ است؛ با برگزاری این رویداد، ایده‌‌های بسیاری توانسته‌‌اند کیفیت زندگی افراد را دستخوش تغییراتی مثبت کنند.

احتمالا تاکنون بارها با ویدئوی سخنرانی‌‌های هیجان‌انگیز کنفرانس TED مواجه شده‌‌اید. درحقیقت، شهرت رویداد TED (که مخفف تکنولوژی، سرگرمی و طراحی است) به‌‌خاطر همین ویدئوهای پربیننده‌ای است که عموما از سخنرانی‌‌های کوتاه ۱۷ دقیقه‌‌ای تولید و منتشر می‌‌شوند. امسال نیز این کنفرانس در خاستگاه اصلی خود، یعنی ونکوور کانادا آغاز به‌‌کار کرده و قرار است باز هم بر محور شعار اصلی خود یعنی «ایده‌‌ها ارزش گسترش دارند»، به رسالت همیشگی‌‌اش در ارائه‌‌ی فرصت بیان ایده‌‌های خلاقانه ازسوی سخنرانان اقصی نقاط جهان ادامه دهد.

موضوع کنفرانس امسال «بزرگ‌تر از ما» (Bigger than Us) عنوان شده و میزبان چندین سخنرانی‌‌ از افرادی قابل نظیر جک دورسی، مدیر اجرایی توییتر، مادا بایو، رئیس‌‌جمهور سیرالئون و کارول کادوالادر، روزنامه‌نگار افشاگر رسوایی فیسبوک و کمبریج آنالیتیکا است (رسوایی بزرگی که طی آن، سوءاستفاده‌‌ی مؤسسه‌‌ی کمبریج آنالیتیکا از اطلاعات شخصی میلیون‌‌ها کاربر فیسبوک افشا شد).

هم‌‌اکنون، این کنفرانس به محلی برای یک نمایش نوآوری‌های دنیای فناوری تبدیل شده است و در آن سخنرانی‌‌هایی ایراد می‌‌شود که گاهی توجه میلیون‌‌ها بیینده‌‌ی آنلاین را از سراسر جهان به خود جلب می‌‌کند.

2019 TED

TED در ماه آوریل هر سال در مرکز کنفرانس ونکوور برگزار می‌شود

البته برگزاری این رویداد همیشه هم بدون حاشیه نیست. برخی افراد، دیدگاه‌‌های مطرح‌‌شده در آن را عموما وابسته‌‌به مکاتب خاص قلمداد می‌‌کنند. برخی نیز این انتقاد را مطرح می‌‌کنند که این سخنرانی‌‌ها شکلی فرمولیزه پیدا کرده‌‌اند که در آن هر سخنور با یک داستان شخصی، سخنان خود را آغاز می‌‌کند؛ پدیده‌‌ای که منتقدان برای آن، نام «نمایش ناشیانه برای روشنفکران» برگزیده‌‌اند.

این کنفرانس درحالی به گسترش ایده‌های خوب خود می‌بالد که چند وقت پیش، به‌‌خاطر موضوع یک رسوایی جنسی نیز در مرکز توجه افکار عمومی قرار گرفته بود؛ رسوایی که طی آن پنج نفر (از جمله یکی از سخنگویان رویداد)، به‌‌خاطر قرارگرفتن درمعرض تعرض جنسی در خلال کنفرانس سال ۲۰۱۷ شکایت خود را علنی کردند.

با تمام این اختلاف‌‌نظرها، تقریبا همگی در این موضوع اتفاق‌نظر دارند که برنامه‌‌ی عضویت این رویداد، یکی از بهترین جوانب آن است که شایسته تقدیر به‌نظر می‌رسد. در این برنامه، به حدود ۲۰ نفر از «نوآوران برتر» ضمن اعطای مجوز رایگان برای شرکت در سه کنفرانس، یک پلتفرم برای ارائه‌‌ی ایده‌ها و تبدیل آن‌ها به کسب‌وکار نیز تدارک دیده شده است (بد نیست بدانید بلیت‌های این همایش اغلب به‌‌قیمتی بالغ‌‌بر ۵ هزار دلار به‌‌فروش می‌‌رسد!). علاوه‌‌براین، اعضا همچنین از مشاوره‌‌های یک متخصص ویژه برای کمک به توسعه‌‌ی پروژه‌های خود نیز بهره‌‌مند خواهند شد.

مقاله‌های مرتبط:

تا چند وقت پیش، این بخش تنها رویدادی فرعی از جریان کنفرانس محسوب می‌‌شد؛ اما اکنون به بخش مهمی از آن تبدیل است، تاآنجاکه یک روز کامل از مراسم، به سخنرانی‌‌های اعضا اختصاص یافته است. اکنون دهمین سالگرد این رویداد درحالی برگزار می‌‌شود که ۴۰۰ نفر در زمره‌‌ی اعضای آن قرار گرفته‌‌اند و ویدئوی مربوط‌‌به سخنرانی‌‌های این اعضا بیش‌‌از ۲۵۰ میلیون بار دیده شده است.

رسانه‌‌ی بی‌بی‌سی که از سال ۲۰۱۱ در این سری از کنفرانس‌‌ها شرکت داشته است، به مصاحبه با چهار نفر از اعضای این همایش پرداخته تا ببیند عضویت در این جامعه، چه دستاوردهایی برای این افراد داشته است:

چاپگر هوشمند

ویدئوی رشته‌ی خودتاشونده در آزمایشگاه Self-Assembly از ام آی‌تی

در سال ۲۰۱۳، اسکایلار تیبیتس توانست با پرده‌‌برداری از ایده‌‌ی چاپگر چهاربعدی خود، یکی از شگفتی‌‌های این سری از رویدادها را رقم بزند. تیبیتس از آن زمان توانسته آزمایشگاه خود را در مؤسسه‌‌ی فناوری ماساچوست راه‌اندازی کند که اکنون بیش از ۱۵ پژوهشگر در آن مشغول به‌کار هستند.

او می‌‌گوید که وی هنوز هم به‌‌طور هفتگی، ایمیل‌هایی را مبنی‌‌بر درخواست فایل سخنرانی اصلی خود را در TED دریافت می‌کند. او می‌‌افزاید:

TED جایگاهی را برای ارائه‌‌ی ایده‌ها و کارم در اختیار من قرار داد و از مردم دعوت کرد تا با ما همکاری کنند. از آن زمان، شرکت‌ها به ما نزدیک شدند، سرمایه‌‌گذاری کردند و همکاری خود را با ما آغاز کردند. این فرصت واقعا به کسب‌‌وکار من جانی دوباره بخشید و سکوی پرتابی برای تمامی اتفاقات بعد از آن بود.

آزمایش جهانی سلامت چشم

2019 TED

از گوشی می‌تواند برای نگاه کردن به شبکیه چشم در پشت چشم و بررسی سلامت عصب بینایی استفاده شود

دکتر اندرو بستاوروس در سال ۲۰۱۴ یک سخنرانی در این همایش ایراد کرد و در آن، از اپلیکیشنی رونمایی کرد که می‌‌توانست هر گوشی هوشمندی را به ابزاری برای تشخیص علائم افت بینایی تبدیل کند.

از آن زمان تاکنون، این پروژه‌‌ی تحقیقاتی مبدل به به یک تشکیلات اجتماعی عظیم شده است که هم‌‌اکنون در هفت کشور جهان شامل کنیا، پاکستان و زیمباوه حضوری مؤثر دارد.

در بوتسوانا، این تشکیلات با نام Peek  Vision در حال همکاری با دولت است تا بتواند به غربالگری و آزمایش چشمان کودکان مدرسه‌‌ای بپردازد. دکتر بستاوروس می‌‌گوید:

 عضویت (در TED) به‌‌معنای همراهی‌‌با دیگران در یک مسیر مشترک است؛ مسیری برای حل برخی از بزرگ‌ترین چالش‌های دنیای امروز تا بتوانیم درکنار هم در این مسیر دشوار، اما رضایت‌‌بخش قدم برداریم. این برنامه اقدام به تجهیز، پشتیبانی و سرعت‌‌بخشی به ایده‌ای کرده که در حال حاضر در مقیاسی جهانی توسعه یافته است.

باستان‌شناس فضایی

2019 TED

سارا پارکاک امسال موفق به دریافت جایزه‌ی تد شد

سارا پارکاک یکی از اعضای کهنه‌‌کار کنفرانس‌های TED است. علت اینکه او را با لقب «باستان‌شناس فضایی» می‌‌شناسند، آن است که او با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای و نیز الگوریتم‌‌‌های پیچیده اقدام به شناسایی تغییرات ظریفی در زمین می‌‌کند که می‌تواند نشان‌دهنده‌‌ی وجود یک نوع سازه‌‌ی دست‌‌ساز بشر در عمق خاک باشد.

این سیستم تاکنون توانسته بیش‌‌از ۳۱ هزار سکونتگاه گم‌‌شده، یک هزار مقبره و ۱۷ مورد از اهرام مصر را شناسایی کند. او در سال ۲۰۱۶ برنده‌‌ی جایزه‌‌ی یک میلیون دلاری TED شد. این جایزه به فردی تعلق می‌‌گیرد که بتواند «جرقه‌‌ی یک تغییر جهانی» را بزند. پارکاک از این پول برای ایجاد وب‌‌سایت GlobalXplorer استفاده کرد که به شناسایی مکان‌‌های کشف‌‌نشده در سراسر جهان اختصاص دارد؛ بدین ترتیب، پژوهشگران خواهند توانست ضمن دسترسی به این تصاویر، نسبت‌به شناسایی و گزارش مکان‌‌های جدید اقدام کنند.

2019 TED

بسیاری از افراد درحالی اقدام به مطالعه‌ی این تصاویر ماهواره‌ای می‌کنند که ممکن است در نگاه اول، مفهومی چندانی برایشان نداشته باشند

از زمان راه‌اندازی این وب‌‌سایت، حدود ۸۵ هزار نفر توانسته‌اند بیش از ۱۶ میلیون تصویر ماهواره‌ای ارائه‌‌شده در این پایگاه را مطالعه کرده و بدین‌ترتیب در کشف ۲۹ هزار مکان احتمالی در ۷۰۰ نقطه از کشور پرو مشارکت کنند. پارکاک می‌‌گوید:

من فکر نمی‌کنم که بدون آن گام‌‌های اولیه‌‌ای که با عضویت در TED در هفت سال پیش برداشتیم، می‌‌توانستیم GlobalXplorer را به واقعیت درآوریم؛ لااقل نه در شکل‌‌وشمایل فعلی آن.

لگوی الکترونیکی

آیاه بدیر، مخترعی لبنانی است که در سال ۲۰۱۲ به عضویت TED درآمد. او در آن سال از کیت‌‌های خود با نام littleBits رونمایی کرد. این محصول متشکل از قطعاتی لگو مانند مجهز به اانواعی ترانزیستور بود که با استفاده از آهن‌ربا به یکدیگر متصل می‌شدند. هر قطعه با رنگی به‌‌خصوص کدگذاری شده است و قابلیت‌‌های روشنایی، صدا و حرکت متفاوتی دارد.

هدف او تشویق نسل جدیدی از مخترعان بود. در سال ۲۰۱۶، شرکت نوپای او شروع به همکاری با دیزنی کرد تا انواعی از کیت‌‌های مارک‌‌دار را برای فیلم‌هایی مانند جنگ ستارگان بسازند. این برنامه‌‌ی بلندپروازانه اکنون در مقیاسی کوچکتر در حال اجراست و اکنون این دو شرکت روی یک همکاری آموزشی برای فراهم‌‌کردن شرایط ورود دختران جوان به رشته‌‌های پایه (علم، فناوری، مهندسی و ریاضی) تمرکز کرده‌‌اند.

2019 TED

لگوهای الکترونیکی مجهزبه  آهن‌‌ربا

این کیت‌ها اکنون در ۱۰ هزار مدرسه از سراسر آمریکا توزیع شده‌‌اند و طی پروژه‌‌ی بعدی این شرکت تحت‌‌عنوان Snap The Gap قرار است در اختیار بیش از ۱۵ هزار دختر دانش‌آموز دیگر نیز  قرار گیرد. همچنین امید می‌‌رود تا سال ۲۰۲۳ این پروژه به تمامی ایالت‌‌های آمریکا توسعه یابد. بدیر می‌‌گوید:

عضویت در انجمن TED یک اتفاق کلیدی در زندگی حرفه‌‌ای من بود. این فرصت به‌‌منزله‌‌ی سکویی بود که نه‌‌تنها در عرصه‌‌ی فناوری بلکه در عرصه‌‌ای جهانی، تفکری بزرگ داشته باشیم.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «یک دهه با کنفرانس TED؛ زمانی برای توسعه ایده‌ها»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..