خورشت غوره یکی از خورشت های ملس و اصیل شمالی می باشد که بسیار پرطرفدار و محبوب است. اجزای تشکیل دهنده این خورشت خوش طعم مرغ، گوشت، بادمجان، غوره، پیاز، روغن مایع، نعنا، جعفری، گوجه فرنگی، زعفران، آبلیمو، سیر و ادویه است.
در این پست از مجموعه آموزشی بهترین خورشت های ایرانی قصد داریم آموزش پخت خورشت غوره با گوشت ، خورشت غوره با مرغ ، خورشت غوره با بادمجان را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. این خورشت لذیذ و ترش مزه را می توانید در وعده نهار و شام تهیه و برای مهمان های عزیزتان سرو کنید. امیدوارم از تهیه و میل آن نهایت لذت را ببرید. لطفا ما را همراهی کنید و در روزهای آینده منتظر رسپی و دستورات آشپزی خوشمزه و امتحان شده در سایت ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت غوره با گوشت مواد لازم مقدار مورد نیاز گوشت خرد شده نیم کیلو گرم پیاز داغ دو قاشق غذاخوری غوره ۳۵۰ گرم نعنا و جعفری یک کیلوگرم روغن مایع به میزان لازم نمک به میزان لازم مراحل نحوه پخت خورشت غوره با گوشت ابتدا گوشت را همراه پیاز داغ میگذاریم بپزد. سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه میکنیم. پس از ده دقیقه غوره و نمک را اضافه کرده و میگذاریم خورشت جا بیفتد. در صورت تمایل میتوانید در خورشت غوره از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید. این خورشت خوشمزه را می توانید به همراه پلو و ترشی سرو و نوش جان کنید. مواد لازم برای تهیه خورشت غوره با مرغ مواد لازم مقدار مورد نیاز مرغ یک عدد سینه و یک عدد ران پیاز ٢ عدد گوجه فرنگی ٣ عدد زعفران دم کرده یک فنجان غوره یک لیوان آب گوجه فرنگی ٢ لیوان آبلیمو یک قاشق غذاخوری روغن مایع به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم زنجبیل یک قاشق مربا خوری زردچوبه یک قاشق چای خوری مراحل طرز پخت خورشت غوره با مرغابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن بریزید تا عسلی شود، سپس زردچوبه را اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید. مرغ را اضافه کرده و نمک، فلفل و زنجبیل را بیافزایید و درب قابلمه رو بگذارید. تا مدتی با گوجه و پیاز بپزه و بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زعفران را اضافه کنید. در ادامه غوره و آبلیمو را اضافه کرده و درب ظرف بگذارید تا مرغ کاملاً بپزد. بعد پختن این خورشت لذیذ را می توانید به همراه برنج و نان سرو کنید. مواد لازم برای تهیه خورشت غوره با بادمجان مواد لازم مقدار مورد نیاز بادمجان متوسط ۸ عدد گوشت ۳۰۰ گرم غوره ۵ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سیر ۵ حبه روغن مایع به مقدار لازم نمک و زردچوبه به میزان لازم مراحل روش پخت خورشت غوره با بادمجان ابتدا بادمجان ها را شسته و بعد پوست آن را بگیرید و از وسط نصف کنید. در ادامه به بادمجان ها نمک بزنید و درون آبکش به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. بعد از ۱ ساعت شروع به سرخ کردن بادمجان ها کنید. در ظرفی جداگانه پیاز و سیر را خلال و سرخ کنید. سپس گوجه ها را از وسط برش داده و تفت دهید. در ادامه گوشت را با پیاز و زردچوبه تفت داده، ۱ قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید. و با مقدار مناسبی آب بگذارید تا گوشت کاملا بپزد. در مرحله پایانی بادمجان ها را ته قابلمه بچینید. گوجه ها را روی بامجان ها قرار دهید و پیاز داغ و سیر داغ روی آن بریزید. و گوشت پخته شده را با آبش بریزید داخل قابلمه و ۱ قاشق رب و نمک کافی هم اضافه کنید. سپس غوره ها را روی گوشت بریزید و درب قابلمه را به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کاملا بپزید. بعد از پختن خورشت غوره با بادمجان را به همراه نان و ماست و سبزی تزیین و سرو کنید. خواص و فواید غوره
در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است. آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است. بیماری اسکوربوت که به دلیل کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید، با آب غوره درمان می شود. آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است. برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است. در دفع زردی موثر است. حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند. آبغوره تقویت کننده کبد است. برای برطرف کردن ورم گلو، آب غوره قرقره کنید. برای دفع کرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید. البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید. آب غوره درمان کننده پا درد و کمردرد می باشد. برای معالجه میتوان به مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود. البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب کرد. نکات تکمیلی در مورد خورشت غوره خورشت غوره جزو خورشت های ایرانی می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه است. و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۶۰ دقیقه می باشد. خورشت غوره را می توانید در وعده نهار – شام سرو کنید. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد. فیلم آموزشی دستور پخت خورشت غوره بادمجان مجلسی
توجه داشته باشید: با توجه به اینکه تامین کننده ویدئو سایت نماگرد نیست، بنابراین امکان تفاوت جزئی بین مراحل کار توضیح داده شده و ویدئو آموزشی وجود دارد و ویدئو آموزشی صرفا جهت آشنایی بیشتر قرار داده شده است. امیدوارم از این ویدئو آموزشی دستور پخت خورشت غوره بادمجان مجلسی نهایت استفاده را برده باشید و با میل آن در کنار خانواده لحظات خوب و خوشی را سپری کنید.
گردآوری: نماگرد
مطالب مرتبط: (امتیازی ثبت نشده است)Loading...