فیله ماهی کباب در فویل غذایی خوشمزه و رژیمی است و در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه فیله ماهی کباب را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای فیله ماهی کباب آب لیموترش فیله ماهی برای هر نفر 200 گرم نمک و فلفل پیازچه خرد شده لیموترش 1 عدد حلقه ای شده هویج خرد شده در صورت تمایل عصاره سبزیجات کره یا روغن زیتون گوجه فرنگی در صورت تمایلفیله ماهی را در کمی آب لیموترش و مقداری نمک و فلفل بخوابانید و اگر مایل بودید کمی هم روغن زیتون یا کره به آن اضافه کنید و بگذارید تا 1 ساعت این مواد به خورد ماهی بروند و ماهی را مزه دار کنند.
کاغذ فویلی را باز کنید و به اندازه ای که بتوانید کل مواد را در آن جای دهید و روی آن را بپوشانید.
سپس ماهی مزه دار شده را با پیازچه و هویج خرد شده، عصاره سبزیجات، آب لیموترش و حلقه های لیموترش و گوجه فرنگی 4 قاچ شده درون فویل قرار دهید و فویل را بپوشانید و برای اینکه بخار داخل پخت هنگام حرارت خارج شود چند سوراخ هم بر روی فویل ایجاد کنید.
دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و بسته فویل را در آن بگذارید تا 15 تا 20 دقیقه در فر پخته شود.
پس از خته شدن آن را از فر بیرون بیاورید و با دورچین های دلخواه سرو کنید.