خورشت سیب یکی از انواع خورشت های اصیل و سنتی استان لرستان است. سیب گلاب سرشار از ویتامین A ، ویتامین C ، ویتامین B و دارای مواد معدنی از جمله فسفر، کلسیم، آهن، پتاسیم و فسفر است. اجزای تشکیل دهنده این خورشت لذیذ گوشت گوسفند یا گوساله، سیب، پیاز، برگ بو، شیره انگور یا خرما، سرکه، پیاز داغ، نشاسته ذرت، آب، روغن مایع و ادویه است.
خورشت سیب عطر و طعم خوبی دارد و به صورت رایج این خورشت را با گوشت طبخ می کنند ولی شما عزیزان میتوانید این خورشت خوش طعم را با گوشت بوقلمون و مرغ هم بپزید. در این رسپی از مجموعه آموزشی خورشت های ساده و مجلسی قصد داریم آموزش پخت خورشت سیب خوشمزه را در اختیار شما کدبانوهای گرامی قرار دهیم. خورشت سیب لذیذ را می توانید در وعده نهار و شام تهیه و سرو کنید که امیدوارم از تهیه و میل آن لذت کافی را ببرید. لطفا تا پایان این رسپی با ما همراه باشید.
توجه داشته باشید: با توجه به اینکه تامین کننده ویدئو سایت نماگرد نیست، بنابراین امکان تفاوت جزئی بین مراحل کار توضیح داده شده و ویدئو آموزشی وجود دارد و ویدئو آموزشی صرفا جهت آشنایی بیشتر قرار داده شده است. امیدوارم از این ویدئو آموزشی نحوه پخت خورشت سیب مجلسی نهایت لذت را برده باشید و لحظات بهاری خوبی را در کنار تک تک اعضای خانواده سپری کنید. ایام به کام
(1 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)