ترشی قرمز بسیار خوشمزه است و اشتها آور است و همچنین هضم کننده غذا است.در تهیه ترشی نباید یاد ا سرکه استفاده کرد زیرا اسیدی است.
مواد لازم برای ترشی قرمز گل کلم 1بوته لبو 1 کیلوگرم سرکه 1 لیتر سیب 4 عدد طرز تهیه ترشی قرمزدر ابتدا لبو و گل کلم را بشویید و پوست آنها را بگیرید و پس ا اینکه مواد خشک شدند به هر مدلی که دوست دارید آنهارا خرد کنید.
سپس سیب و لبو را درون سرکه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا مقداری نرم شوند.
از روی حرارت بردارید تا مواد خنک شوند.
وقتی سرکه و لبو خنک شدند گل کلم های خرد شده را هم به آنها اضافه کنید و در ظرف های مورد نظر بریزید و باقی سرکه را هم در ظرف بریزید تا ظرف پر شود.
در ظرف را محکم ببندید و در محیطی ترشی ها را قرار دهید که نه سرد باشد و نه گرم باشد.
بعد از اینکه ترشی جا افتاد می توانید از آن استفاده کنید.