خورشت گل کلم یکی از غذاهای مقوی و اصیل ما ایرانی هاست. گل کلم سرشار از ویتامین C ، ویتامین K، ویتامین B6 ، ویتامین B1 ، ویتامین E و دارای مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، پتاسیم، منگنز و پروتئین است. اجزای تشکیل دهنده این خورشت لذیذ گوشت، گل کلم، لپه، پیاز، لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی، زعفران و ادویه است.
در این مقاله از مجموعه آموزشی بهترین خورشت ایرانی قصد داریم با آموزش پخت خورشت گل کلم همراه شما باشیم. برای تهیه خورشت گل کلم می توانید از گوشت قیمه ای، یا گوشت چرخ کرده قلقلی و یا حتی گوشت مرغ استفاده نمایید که بستگی به سلیقه شما دارد. این خورشت مانند خورشت های معروف ایرانی مثل خورشت فسنجان نیازمند پلو می باشد و به همراه پلو زعفرانی فوق العاده می شود. در این مطلب مانند مطالب گذشته که در مورد روش پخت خورشت های قیمه بادمجان، سیر قلیه، باقلا قاتق بود از یک ویدیو آموزشی نیز بهره جسته ایم تا هر چه بهتر روند پخت این خورشت را به تصویر بکشیم. امیدواریم که مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.
توجه داشته باشید: با توجه به اینکه تامین کننده ویدئو سایت نماگرد نیست، بنابراین امکان تفاوت جزئی بین مراحل کار توضیح داده شده و ویدئو آموزشی وجود دارد و ویدئو آموزشی صرفا جهت آشنایی بیشتر قرار داده شده است. امیدواریم از این فیلم آموزشی دستور پخت خورشت گل کلم مجلسی نهایت استفاده را برده باشید و با میل آن در کنار خانواده لحظات بهاری خوبی را سپری کنید. ایام به کام
(1 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)