خورشت قیمه بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ما ایرانی ها می باشد و مناسب هر مهمانی است. اجزای تشکیل دهنده این خورشت خوشمزه لپه، بادمجان، گوشت گوسفندی، پیاز، رب گوچه فرنگی، گوجه فرنگی، آبلیمو، دارچین، نمک، فلفل و زردچوبه است.
خورشت قیمه بادمجان یکی از پرطرفدارترین خورشت ها می باشد که طرز تهیه آن همانند تهیه خورشت قیمه است با این تفاوت که در آن از سیب زمینی استفاده نمیشود و به جای آن، در انتهای پخت خورشت، بادمجان سرخشده و گوجهفرنگی به آن اضافه میکنند. در این رسپی از مجموعه آموزشی خورشت های مجلسی قصد داریم آموزش پخت خورشت قیمه بادمجان را به شما عزیزان آموزش بدهیم. امیدوارم از تهیه و میل آن نهایت لذت را ببرید. لطفا تا پایان آموزش با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت پخت خورشت قیمه بادمجان مواد لازم مقدار مورد نیاز گوشت گوسفند ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم لپه نصف لیوان پیازمتوسط ۲ عدد بادمجان قلمی ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد رب گوجهفرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم دارچین به میزان لازم مراحل روش پخت خورشت قیمه بادمجان خوشمزهباید لپه را از شب قبل یا چند ساعت قبل از تهیه غذا خیس کنید. ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید. وقتی رنگ پیازها تغییر کرد و طلایی شد. گوشت گوسفندی خردشده را به آن اضافه کنید. گوشت و پیاز را کمی با هم تفت دهید تا جایی که رنگ گوشت کمی تغییر کند. به گوشت و پیاز کمی زردچوبه بزنید و دوباره مواد را تفت دهید. حالا لپه خیسشده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. بعد از تفت دادن لپه با گوشت و پیاز، نوبت اضافهکردن رب گوجهفرنگی است. رب را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود. بعد به مقدار لازم آب روی مواد ریخته، لیمو عمانی را هم اضافه کنید. حالا درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت و لپه پخته شوند. در این فاصله، سراغ بادمجانها بروید و آنها را سرخ کنید. در اواخر پخت خورشت و وقتی گوشت و لپهها کاملا نرم و پخته شدند. نمک و مقداری زعفران دمکرده به خورشت اضافه کنید. در نهایت بادمجانهای سرخشده را روی خورشت بچینید. و یک یا دو عدد گوجهفرنگی را نیز حلقهای برش زده و روی بادمجانها قرار دهید. در صورت تمایل میتوانید مقداری آبغوره و یا آبلیمو نیز به خورشت اضافه کنید. بعد از اضافهکردن بادمجان و گوجه، نیم ساعت دیگر صبر کنید تا خورشت قیمه بادمجان شما جا بفیتد. اگر هم دوست ندارید خورشت غلیظ شود. می توانید بادمجانهای سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی و کمی نمک ، فلفل و زرد چوبه در یک ظرف دیگر جداگانه با مقداری آب بپزید و هنگام سرو روی هم بریزید. خورشت قیمه بادمجان فوق العاده لذیذ می باشد. که می توانید با برنج سفید تزیین شده با زعفران نوش جان کنید. نکات طلایی درباره پخت خورشت قیمه بادمجان رب را حتما تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. لپه را حتما تفت بدهید تا داخل خورشت له نشود و شکل اولیه اش را حفظ کند. اگر می خواهید خورشت خوشرنگی داشته باشید. رب را همان اول اضافه نکنید چون خورشت را کدر میکند. اگر بادمجان روا توی روغن غوطه ور سرخ کنید، کمتر روغن جذب می کند. می توانید بادمجان ها را توی مخلوط سفیده زده شده به همراه نمک و فلفل و زعفران بزنید و سرخ کنید تا کمتر روغن ببرد. زعفران عطر خیلی خوبی را به خورشت قیمه بادمجان می دهد. نکات تکمیلی در مورد خورشت قیمه بادمجان خورشت قیمه بادمجان جزو انواع خورشت ایرانی می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه است. و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت می باشد. قیمه بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید. همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – سحر میل کرد. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد. فیلم آموزشی دستور پخت خورشت قیمه بادمجان
توجه داشته باشید: با توجه به اینکه تامین کننده ویدئو سایت نماگرد نیست، بنابراین امکان تفاوت جزئی بین مراحل کار توضیح داده شده و ویدئو آموزشی وجود دارد و ویدئو آموزشی صرفا جهت آشنایی بیشتر قرار داده شده است. امیدواریم از این فیلم آموزشی دستور پخت خورشت قیمه بادمجان استفاده لازم را ببرید و یک خورشت خوشمزه و لذیذ را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. شاد باشید.
گردآوری: نماگرد
مطالب متنوع دیگر (1 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...