به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ احمد جنیدی در ارتباط با بررسیهای به عمل آمده در نوروز اظهار کرد: تعداد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از آغاز برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی تا روز چهاردهم فروردین به بیش از 524 هزار مورد رسیده است.
وی گفت: بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی، مراکز و مدارس اسکان مسافرین نوروزی طی این مدت به 151 هزار مورد، بازرسی بهداشت محیطی از مراکز ، اماکن و رستورانهای بین راهی حدود 24 هزار مورد و کل بازرسیهای بهدشت محیطی 700 هزار مورد بوده است.
جنیدی تصریح کرد: کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی تا روز چهاردهم فروردین 9 هزار و 400 مورد بوده که از این تعداد 660 مورد مربوط به مراکز و رستورانهای بین راهی است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی پلمب شده تا چهاردهم فروردین را 2275 مورد اعلام کرد که 306 مورد آن مربوط به رستورانهای بین راهی بوده است.
جنیدی افزود: مقدار مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده در این مدت 980 هزار کیلوگرم است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن اشاره به استفاده بازرسین بهداشت محیط از ابزار سنجش پرتابل در بازرسیها گفت: در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی 436 هزار مورد بوده است.
وی اظهار کرد: از آغاز برنامه سلامت نوروزی تا چهار دهم فروردین تعداد موارد کلرسنجی آب 449239 مورد بوده است.
انتهای پیام/