سالاد اسفناج با نارنگی را به جز نارنگی می توانید با دیگر میوه ها هم درست کنید. این سالاد را می توانید خیلی سریع و در 10 دقیقه برای 4 نفر آماده کنید.
مواد لازم سالاد اسفناج با نارنگی خلال بادام یه چهارم پیمانه اسفناج 4 پیمانه نارنگی 3 عدد روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری ژله تمشک 2 قاشق چای خوری پودر خردل 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه سالاد اسفناج با نارنگیسالاد اسفناج و نارنگی یکی از سالادهای خوشمزه است که نیاز به مواد زیادی ندارد و به جای نارنگی می توانید از پرتقال و یا دیگر میوه ها در آن استفاده کنید.
در ابتدا اسفناج را بشویید و درون آبکش بگذارید تا آبش برود.
در همین حین سس سالاد را آماده کنید، برای درست کردن سس سالاد سرکه قرمز را با ژله تمشک، روغن زیتون، پودر خردل و کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
حالا اسفناج را خرد نمایید و پوست نارنگی ها را بگیرید و خرد نمایید.
ظرف سالاد را آماده کنید و اسفناج و نارنگی خرد شده را درون آن بریزید و مخلوط کنید.
سس را به سالاد اضافه کنید و هم بزنید.
سالاد آماده سرو است و امیدواریم از طعم این سالاد لذت ببرید.