وی با بیان اینکه مجهز شدن بازرسان بهداشت محیط به دستگاههای سنجش در محل، گام بزرگی در ارتقاء سلامت عمومی جامعه به شمار میرود تصریح کرد: این دستگاهها بر سرعت بخشیدن به سنجش بار میکروبی و کیفیت مواد غذایی، آب و آلودگی محیط کمک کرده و تخلف در این زمینه سریعتر شناسایی میشود.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برنامههای بهداشت محیط از ۲۰ اسفند ماه آغاز شده است و تا ۱۷ فروردین ادامه دارد، گفت: تمرکز این طرح بر بهداشت اماکن عمومی، مواد غذایی، سکونتگاههای بین راهی، تفرجگاهها و هتلها است.
حسنی افزود: نیروهای بهداشت محیط در قالب ۱۹۹ تیم بازرسی در سراسر مناطق تحت پوشش دانشگاه از ساعت ۸ لغایت ۲۰ بر تولید و عرضه مواد غذایی و اماکن اقامتی در مشهد و دیگر شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه نظارت دارند.
وی اظهار داشت: نظارت بر مراکز و اماکن هدف برنامه، از جمله هتل ها، متل ها، مهمان پذیر ها، مسافرخانهها و کلیه اماکن اقامتی، اماکن بین راهی، اماکن تفریحی و پارک ها، رستوران ها، کترینگ ها، مراکز فروش فست فودها، اغذیه فروشی ها، آرایشگاههای مردانه و زنانه، قنادیها و شیرینی فروشی ها، فروشگاههای آجیل و خشکبار، فروشگاههای بزرگ مواد غذایی، سرویسهای بهداشتی عمومی، فرودگاه، راه آهن، پایانههای مسافربری و همچنین نمونه برداریهای هدفمند مواد غذایی در راستای کنترل بهداشت مواد غذایی، نظارت بر آب آشامیدنی، رسیدگی به شکایات مردمی و رتبه بندی بهداشتی رستورانها در اولویت میباشد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شهروندان خواست که گزارشهای خود از تخلفات بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ اعلام کنند و خودشان نیز در سالم نگه داشتن محیط تلاش کنند.
انتهای پیام//آ. ف
اولویت بازرسی بهداشت محیط از مراکز مواد غذایی در مشهد