تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه ته چین مرغ و شوید / مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ و شوید

طرز تهیه ته چین مرغ و شوید / مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ و شوید - ساعت24 هدر موبایل تلگرام ساعت 24 سفر باتو ته چین مرغ و شوید

ساعت 24- طرز تهیه ته چین مرغ و شوید / مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ و شوید / نکات تهیه ته چین خوشمزه / بهترین روش آبکش کردن برنج / طرز تهیه آسان ته چین مرغ

مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ و اسفناج :
پیمانه لیوان فرانسوی دسته داره.
برنج آبکش شده سه پیمانه
 تخم مرغ دو عدد ( زائده سفید رنگی که به زرده تخم مرغ چسبیده رو حتمااا جدا کنید و تخم مرغها رو جدا بزنید تا ته چین شما بوی تخم مرغ ندهد )
ماست نصف پیمانه
زعفران دم کرده نصف پیمانه  ( زعفران را داخل گلاب بریزین تا رنگ باز کند )
مرغ پخته و ریش شده دو لیوان
نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر و پودر زنجبیل  به مقدار لازم
روغن هسته انگور یا زیتون یا کنجد یا سبوس برنج ( روغن مایع خوراکی هم میتوانید استفاده کنید )
شوید خشک یا تازه مقداری  
(این مقدار مواد برای 4 تا 5 نفر کافی می باشد).

 طرز تهیه ته چین مرغ و شوید:
بهترین روش آبکش کردن برنج :
برای آبکش کردن برنج ، آن را از قبل سه چهار ساعت با نمک زیاد خیس میدهیم . بعد آبش رو خارج میکنیم و برنجها رو آب میکشیم تا نمک اضافی آن برود . بعد در قابلمه حدود پنج لیوان آب را به جوش می آوریم و برنج های خیس داده شده را با مقدار کمی نمک در آب جوش میریزیم و می گذاریم که بجوشد ، وقتی کمی جوشید یک دانه از برنج را برمی داریم و با ناخن نصفش میکنیم ، وقتی به اندازه یک نقطه سفید وسطش خام بود آبکش اش می کنیم . این بهترین راه برای آبکش کردن برنج هست .

 مرغ را همیشه بهتراست در آب کم بپزید . در این صورت تمام طعم آن را به خودش می گیرد و به آب آن نمیدهد و خوشمزه تر میشود . مرغ را در مقدار کمی آب با پیاز و کمی نمک و زردچوبه و دارچین (در صورت تمایل) روی حرارت ملایم میگذاریم که بپزد .
در مرحله بعد مرغ را ریش ریش می کنیم . زعفران را در کمی گلاب میریزیم و می گذاریم تا حدود نیم ساعت بماند .
مهمترین قسمت ته چین مرغ همان ته دیگ آن هست ، در واقع برای همین هم اسمش ته چین هست .
به این صورت که ماست ، روغن یا کره ، تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده را با تقریبا نصف مقدار از برنجی که داریم مخلوط میکنیم و در قابلمه نچسبی که کف آن را از قبل چرب کردیم میریزیم . سپس هم مقداری از مرغهای ریش شده را روی آن میچینیم و روی آن را یک لایه از برنج و زعفران و شوید میریزیم و  مجدد روی آن را مرغ های ریش شده میچینیم و آنقدر این کار رو تکرار میکنیم تا مرغ و برنجمون تموم شود .
در آخر هم روی آن را کاملا با قاشق فشار میدیم تا مواد فشرده بشود و سپس روی حرارت ملایم با دم کنی میگذاریم تا دم بکشد . اگر دوست داشته باشید میتوانید از زرشک و خلال بادام و پسته خیس داده و تفت داده در لایه ها استفاده کنید . در انتها کمی زیرش را زیاد می کنیم تا ته دیگش بگیرد و بعد از یک دقیقه زیرآن را خاموش می کنیم . وقتی که دم کشید برای اینکه راحت و یکدست از کف قابلمه جدا شود پشت قابلمه رو کمی آب سرد میزنیم و بعد در ظرفی ، قابلمه را برمیگردونیم تا ته چین کامل و یکدست برگردد . میتوانید روی آن را با زرشک و خلال بادام و پسته خیس کرده و تفت داده تزیین کنید. ( طرز تهیه ته چین مرغ و شوید )

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-53492516-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه ته چین مرغ و شوید / مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ و شوید»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..