به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مینی کیکهای بادام و پسته خوشمزه و ساده است و میتوانید به عنوان عصرانه با چای میل کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.
مواد لازم برای حدود ۱۵-۲۰ عددبادام آسیاب کرده ۱۶۵ گرم
پودر شکر ۱۲۵ گرم
کره ۱۲۵ گرم
کرۀ پسته ۲۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
رزبری یا آلبالو ۱۲۵ گرم
پسته و بادام خردکرده برای تزئین به میزان لازم
بیشتر بخوانید: دستور پخت بیسکویت خمیری
طرز تهیه:فر را با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب مینی مافین را چرب نمائید و یا با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
آن گاه بادام و پودر شکر را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام و پودر شکر مخلوط شوند.
سپس کره را آب کنید و بگذارید خنک شود.
حالا کرۀ پسته را به بادام بیفزائید و دستگاه را روشن کنید.
اکنون تخم مرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید و بعد کره را بیفزائید و چند ثانیه دستگاه را روشن کنید.
اینک مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید و سه چهارم از حجم قالبها را با این مایه پر کنید.
آن گاه روی هر یک رزبری یا آلبالو بگذارید و رویشان را با پسته و بادام خرد کرده بیارائید.
حالا کیکها را به مدت تقریبی ۱۲-۱۵ دقیقه در فر بپزید.
مینی کیکهای بادام و پسته را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/
طرز تهیه مینی کیکهای بادام و پسته