۸۴۰۶۱۴
۱۳۳۱ بازدید
برترینها : در اینجا ترفندهای جالب و به درد بخوری را می بینید که دلتان می خواهد امتحان کنید.
یک چهارم پیاز را در همان ظرفی قرار دهید که آواکادو را نگه میدارید تا آواکادو قهوهای نشود
پیاز فرآیند اکسیداسیون را کند میکند.
بعد از اینکه پوست نارگیل را سوراخ و آب آن را خالی کردید، نارگیل را ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پوسته آن بترکد و بتوانید گوشتش را جدا کنید.
با مالیدن کره روی پیاز بریده شده، میتوانید آن را چند روز در یخچال تازه نگه دارید.
موزها را از دسته جدا کرده و انتهای آنها را در سلفون بپیچید تا ۳-۴ روز بیشتر تازه بمانند.
با این ترفند هنگام آشپزی، آشپزخانه (یا خودتان) کمتر کثیف میشوید.
بادمجان یا سیب زمینی در عرض ۱۰ دقیقه نمک اضافی غذا را جذب میکند.
این مانع لزج شدن اسفناج میشود و ماندگاری سبزیجات را دوبرابر میکند.
آب مانع خشک و خراب شدن کاهو میشود.
تخم مرغ را داخل ظرف آب بیندازید تا ببینید تازه است
اگر تخم مرغ زیر آب رفت و افقی ماند، تازه است، اگر زیر آب رفت، اما عمودی ایستاد، کمی کهنه است و اگر شناور ماند خراب است و باید آن را دور بریزید.
هرگز قارچ را زیر شیر آب نگیرید. بسیاری از افراد معتقدند با این روش طعم قارچ از بین میرود.
کمی سرکه را با آب ترکیب کنید و داخل تابه بریزید تا جوش بیاید. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود و سپس با اسفنج و مایع به راحتی آن را بشویید.
یک تکه پنیر روی گوشت پخته و سرخ شده بگذارید و کمی آب داخل تابه بریزید. در تابه را بگذارید تا بخار در عرض چند ثانیه پنیر را ذوب کند.
واکنش بین پیاز و لیمو، باعث میشود دیگر چشمهای شما نسوزد.
منبع: buzzfeed