حتما یک بار هم که شده یکی از انواع کوکی شکلاتی را خورده اید و می دانید که کوکی شکلاتی با کیفیت یک رویه ترد دارد و داخل آن نرم و پر از قطعات شکلات و شیرینی است.
مواد لازم برای کوکی شکلاتی آرد 225 گرم پودر کاکائو 25 گرم ارد برنج 50 گرم کره 250 گرم پودر شکر 60 گرم طرز تهیه کـوکی شکلاتیدر ابتدا کره و پودر شکر را خوب هم می زنیم تا پف کند.
آرد را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم و 3 بار الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و تا آخر کار با همزن برقی به خوبی هم می زنیم.
وقتی خمیر شکلی به دست آمد، به اندازه یک قاشق سوپ خوری از خمیر برمیداریم و در دست فرم می دهیم و به حالت یک دایره ساده که کمی خوابیده باشد در می آوریم.
شیرینی ها را درون سینی می چینیم و روی پنجره وسط فر با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم.
می توانیم کوکی های پخته شده را برای تزیین داخل شکلات سفید ذوب شده شناور می کنیم سپس روی پنجره توری قرار می دهیم و بعد از اینکه شکلات سفید خودش را گرفت با خطوط نازکی از شکلات تیره آن را تزیین می کنیم.
بخوانید : طرز تهیه کوکی آووکادوی شکلاتی