تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه‌ بیسکویت عسلی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تهیه بیسکویت‌های خانگی نه تنها یک هنر محسوب می شود بلکه طعم عالی این بیسکویت‌ها لذت نوشیدن چای را چند برابر می‌کند. در ادامه  آموزش پخت یک شیرینی مقوی و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه‌ بیسکویت عسلی

مواد لازم:

وانیل: یک قاشق چایخوری

پودر دارچین: سه قاشق چایخوری

پودر قند: ۲۰۰ گرم

عسل: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: ۸ عدد

آرد: ۶۰۰ گرم

طرز تهیه:

پودر قند، تخم مرغ، دارچین، وانیل و عسل را در ظرفی ریخته و با هم‌زن، خوب مخلوط می‌کنیم.
آرد را الک کرده و به مخلوط بالا اضافه می‌کنیم. مواد را با یکدیگر مخلوط کرده تا خمیری لطیف به دست آید.
روی خمیر را پوشانده و به مدت بیست دقیقه در کناری قرار می‌دهیم.
خمیر را به شکل یک استوانه درآورده و داخل یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود.
وقتی خمیر سفت شد، دایره‌هایی از آن جدا کرده و داخل سینی چرب شده، قرار می‌دهیم.
سینی را در فر با حرارت متوسط به مدت پانزده دقیقه قرار می‌دهیم تا رنگ بیسکویت‌ها طلایی شود.
بیسکویت‌های ما، آماده‌اند.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

دستور تهیه بیسکویت عسلی



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه‌ بیسکویت عسلی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..