تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه کمپیر؛ سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون

۸۲۴۹۷۳

۱۳۶۹ بازدید

شاید پس از تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون این پیش غذای لذیذ، آن را در فهرست محبوب‌ترین غذاهایتان قرار دهید. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. با ما در ادامه همراه باشید.

وب‌سایت نمناک: شاید پس از تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون این پیش غذای لذیذ، آن را در فهرست محبوب‌ترین غذاهایتان قرار دهید. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط: 6 عددسیب زمینی سرخ کرده با پوست روغن زیتون روغن کانولا نمک و فلفل ژامبون:6 برش نازک پنیر رنده شده چدار:150 گرم خامه ترش:نصف پیمانه پیازچه:ریز خرد شود

طرز تهیه کمپیر؛ سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون

طرز تهیه:

1. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و آن ها را با هر روشی که دوست دارید (فر یا مایکروویو) بپزید. اگر می خواهید با فر بپزید روی سیب زمینی ها را روغن زیتون بمالید و آن ها را درون فر به مدت یک ساعت با حرارت 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا درون آن ها خوب پخته شود و اگر از مایکروویو استفاده می کنید روی آن ها را روغن زیتون بمالید وهر سیب زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت 5 دقیقه بپزید.

2. همزمان با پختن سیب زمینی ها، قطعات ژامبون را درون یک تابه با مقداری روغن، روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند حرارت دهید. با استفاده از دستمال خشک کن آشپزخانه روغن های اضافی ژامبون را بگیرید، سپس آن ها را خرد کنید.

3. سیب زمینی ها را از درون فر خارج کرده و بگذارید به اندازه کافی خنک شوند، سپس آن ها را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و با استفاده از قاشق درونشان را تا نیم سانتی متر مانده به پوست خارج کنید.

4. درجه فر را تا 450 درجه فارنهایت افزایش داده و بیرون و درون سیب زمینی ها را روغن کانولا بمالید و و به مقدار لازم روی آن ها نمک بپاشید وهر طرف آن ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت دهید سپس آن ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.

5. سیب زمینی ها را روی شبکه سیمی فر قرارداده و درون آن ها را فلفل و پنیر چدار و ژامبون سرخ کرده بریزید و آن ها را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آن ها ذوب شود حرارت دهید.

6. سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و آن ها را درون ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار داده و روی هر کدام از آن ها، مقداری خامه ترش بریزید سپس روی خامه ها را به عنوان لایه آخر، مقداری پیازچه قرار دهید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه کمپیر؛ سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..