در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه غذای خاص و خوشمزه مرغ کنجدی با نودل و اسفناج را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای مرغ کنجدی با نودل و اسفناج آب 1 لیتر ران مرغ 4 عدد زنجبیل تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد هویج خرد شده 1 عدد نودل 400 گرم برگ ریز افناج 80 گرم خیار رنده شده 2 عدد پیازچه خرد شده 2 ساقه کنجد بو داده 1 قاشق غذاخوری مواد لازم برای سس شکر 2 قاشق غذاخوری کنجد بو داده 100 گرم پودر واسایی 1 قاشق غذاخوری رب میسو 1 قاشق غذاخوری سس میرین 2 قاشق غذاخوری سویا سس 2 قاشق غذاخوری آب 4 قاشق غذاخوری بپزید : طرز تهیه خورش کنجد طرز تهیه مرغ کنجدی با نودل و اسفناج غذای خوشمزهآب، زنجبیل، ران مرغ، پیز و هویج را در قابلمه قرار دهید و روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید.
حرارت را کم کنید و نیم ساعت بگذارید با حرارت ملایم جوش بخورد.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار قرار دهید تا خنک شود.
کنجدی که برای سس لازم است را در هاون بکوبید تا خمیری یکدست شود.
دیگر مواد سس را به هاون اضافه کنید و با هم مخلط کنید.
می توانید این کار را با غذاساز هم انجام دهید ولی کیفیت و طعم نهایی کمی با کوبیدن در هاون ممکن است متفاوت باشد.
مرغ را از آب بکشید و با چنگال گوشت آن را از استخوان جدا کنید.
سبزیجات را از آب خارج کنید و کنار قرار دهید.
می توانید سبزیجات را پوره کنید برای مصارف بعدی در سوپ بریزید.
نودل را طبق دستور روی پاکتش درست کنید.
رشته فرنگی، مرغ، اسفناج و خیار را مخلوط کنید سه چهارم از سس را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
روی غذا حلقه های پیازچه و کنجد بوداده بپاشید و میل کنید.
بخوانید : طرز تهیه مرغ زنجبیلی