تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




رشد آموزش و پرورش به توسعه منابع انسانی وابسته است

رشد آموزش و پرورش به توسعه منابع انسانی وابسته استبه گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اعضای کانون تربیت اسلامی در نامه سرگشاده به نمایندگان مجلس درباره بودجه ۹۸ آموزش و پرورش و انتظار معلمان از نمایندگان مطالبی را مطرح کردند که مشروح آن در ادامه آمده است:

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم

چنانکه استحضار دارید تعالی و ترقی اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی یک کشور و تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد محصول و نتیجه نظام آموزشی و تربیتی آن کشور است؛ در این میان معلمان، محوری‌ترین نقش را دارند و به راستی آنان پرچمدار تغییر و تحولات آتی و مسئول تمامی مقدراتی هستند که در آینده برای جامعه رقم زده می‌شود.

اگرچه توجه به تعلیم و تربیت استحکام بنای پیشرفت و تعالی را امکان پذیر می‌سازد و رشد آموزش و پرورش هم به توسعه منابع انسانی آن بستگی دارد، اما در چند سال اخیر به ویژه در لایحه بودجه سال جاری این توجه به تدریج کاهش یافته و دولتمردان تلاش دارند سهم این نهاد سرنوشت ساز و تحول آفرین را از بودجه دولت تنزل دهند و دانسته و ندانسته به جایگاه حاکمیتی آن خدشه وارد آورند.

هرچند بر اساس بند دوم سیاست‌های کلان تحول در آموزش و پرورشی (سند ابلاغی مقام معظم رهبری) و هم قانون خدمات کشوری و بند دهم رهبرد‌های کلان سند تحول بنیادین، بر حاکمیتی بودن آموزش و پرورش تاکید شده است، اما از لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ چنین استنباط می‌شود که دولت قصد دارد مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی احتمالی خویش را با صرفه جویی در هزینه‌های آموزش و پرورش و خرید خدمات با عنوان و سرپوش «توسعه مشارکت بخش خصوصی» جبران کند.

کاهش سهم بودجه آموزش و پرورش از بودجه عمومی کشور

این نگاه چنان بر برنامه‌های پیشنهادی به خصوص لایحه بودجه سیطره انداخته که گویی دست اندرکاران آنها، سیاست‌های مالی را تنظیم‌گر و تعیین کننده  اصلاحات ساختاری و فرآیندی آموزش و پرورش می‌دانند.

کاهش سهم بودجه آموزش و پرورش از بودجه عمومی کشور، تعلل و تعویق در اجرای نظام رتبه بندی معلمان با عدم تخصیص مالی به آن و مکلف کردن آموزش و پرورش از ابتدای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ به اجرای خرید خدمات برای ۱۰ درصد از دانش‌آموزان تحت پوشش علاوه بر تعداد دانش آموزان مشمول فعلی، همه و همه نشان‌دهنده بی مهری به نظام آموزش و پرورش کشور است.

همچنین مکلف کردن آموزش و پرورش به تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود از جمله در پژوهش سراها، راهنمایان آموزشی، مربیان بهداشت، متصدیان آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها تا پایان سال ۹۸، حداقل ۳۰ درصد و تا پایان سال ۹۹ حداقل ۵۰ درصد موضوعی است که تاکنون سابقه‌ای در نظام آموزشی کشور نداشته و شیوه خطرناکی است که همانند تزریق بیماری به بدنه ضعیف آموزش و پرورش کشور، آن را دچار اختلال، بیماری و آسیب می‌کند.

چرا باید جایگاه تخصصی، کارشناسی و حرفه‌ای تعلیم تربیت کشور این گونه مورد تهاجم قرار گیرد و حرفه ای‌ترین گروه آنان از طریق خرید خدمات به کار گمارده شوند؟!

چرا باید آموزش و پرورش جولانگاه بخش خصوصی و نیرو‌های غیرمتخصص قرارگیرد؟! آیا در سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها اجازه ورود فرد غیرحرف‌های و غیرکارشناس را برمی‌تابیم؟! در همه جا صالحترین و شایسته‌ترین افراد برای نظام تعلیم و تربیت انتخاب شده و تربیت می‌شوند و آنان را با ارائه مشوق‌های متعدد و گوناگون به طور مستمر آموزش می‌دهند.

چرا برخی دولتمردان ما به آموزش و پرورش نگاهی غیر تخصصی دارند؟

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

اکنون که زمان بررسی بودجه سال ۹۸ فرارسیده است، دلسوزان تعلیم و تربیت کشور چشم امیدشان به شماست تا جایگاه و عظمت آموزش و پرورش را قدر بنهید و نگذارید شأن و منزلت معلمان در جامعه تنزل یابد و با تصویب بودجه مورد نیاز آموزش و پرورش و حذف بخش‌های مربوط به خرید خدمات و همچنین تامین منابع مالی برای اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان، مسئولیت سنگین و تاریخی خویش را در خدمت به سرنوشت آینده سازان کشور ایفا کنند.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «رشد آموزش و پرورش به توسعه منابع انسانی وابسته است»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..