تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




استانی شدن انتخابات به نفع کیست؟

علی گلمرادی شامگاه دوشنبه با بیان اینکه ارتقای ظرفیت های مجلس شورای اسلامی یک ضرورت است ادامه داد: در چهل سال پس از انقلاب اسلامی شاهد دستاوردهای بسیاری بوده ایم اما همچنان مشکلات بسیاری نیز وجود دارد که نتیجه ساختارهای غلط و فرآیندهای ناکارآمد مجلس شورای اسلامی است.
وی تصریح کرد: با استانی شدن انتخابات افرادی به عنوان نمایندگان مردم به مجلس شورای اسلامی راه می یابند که از مقبولیت و توانمندی های بیشتری برخوردار هستند.
گلمرادی در توضیح این طرح خاطر نشان کرد: براساس طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی، نامزدهای هر شهرستان ابتدا باید حداقل رای لازم را از حوزه های انتخابیه خود کسب کنند و سپس در سطح استانی با سایر نامزدهای آن حوزه انتخابیه به رقابت بپردازند.
وی ادامه داد: در این صورت آرای کسب شده در حوزه انتخابیه با آرای استانی جمع می شوند و افرادی که هم در سطح شهرستانی و هم استانی مقبولیت بیشتری دارند راهی مجلس شورای اسلامی می شوند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این سطح در صورت موافقت سبب ارتقای جایگاه نمایندگان در سطح ملی نیز می شود خاطر نشان کرد: حوزه های انتخابیه به نیابت از کل کشور نمایندگان خود را راهی مجلس شورای اسلامی می کنند از همین رو این نمایندگان باید دارای توانمندی و تفکر ملی باشند.
وی این طرح را منطبق با سیاست های کلی نظام دانست و یادآور شد: استانی شدن انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی بخشی از ناکارآمدی موجود در مجلس را مرتفع می کند.
گلمرادی این طرح را به ضرر برخی نمایندگان نیز دانست و گفت: نامزدهایی که توانمندی بالایی ندارند قطعا در سطح انتخابات استانی میزان رای لازم را کسب نمی کنند.
به گزارش ایرنا، 121 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با امضای طرحی یک فوریتی درمورد «استانی شدن انتخابات مجلس» خواستار اصلاحاتی در قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب (هفتم آذرماه 78) شدند.
نمایندگان امضاء کننده این طرح پیشنهاد کردند ماده 8 قانون به شرح زیر باید اصلاح شود: «از هر حوزه انتخابیه موجود در استان نامزد یا نامزدهایی که حداقل 20 درصد آرای صحیح مأخوذه حوزه انتخابیه تبصره ذیل ماده 1 این قانون را کسب کرده و بالاترین رأی را در کل استان به دست آورده اند، نماینده یا نمایندگان استان از آن حوزه انتخابیه محسوب می‌شوند.
در این طرح آمده است: در صورتی که حدنصاب در این ماده، برای یک یا چند کرسی بدست نیاید نامزد یا نامزدهایی که بیشترین رأی را نسبت به سایر نامزدهای آن حوزه انتخابیه در سطح استان کسب کرده باشند به عنوان نماینده یا نمایندگان آن استان از آن حوزه انتخابیه به مجلس راه می‌یابند.
 

41231




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «استانی شدن انتخابات به نفع کیست؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..