تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه باسلوق انار؛ خوشمزه و بی دردسر

۸۰۸۹۸۴

۱۲۷۶ بازدید

باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی هستش که بدون کمترین هزینه‌ای و همینطور بدون نیاز به فر می‌توانید یک باسلوق لقمه‌ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب‌های زمستانی تهیه کنید.

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی هستش که بدون کمترین هزینه‌ای و همینطور بدون نیاز به فر می‌توانید یک باسلوق لقمه‌ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب‌های زمستانی تهیه کنید.

مواد لازم

رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم روغن مایع: ۱ قاشق چای خوری پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری پودر نارگیل: ۲ پیمانه دانه انار: ۱/۴ پیمانه شکر: ۱/۲ پیمانه گلاب: ۱/۲ پیمانه نشاسته گل: ۵۰ گرم آب انار: ۱ پیمانه

باسلوق انار

طرز تهیه

1. آب انار را با نشاسته در کاسه‌ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید. بعد کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) و گلاب اضافه کرده، مخلوط کنید.

2. شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کم‌کم به صورت یکنواخت غلیظ شود و گلوله نشود. بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.

3. پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود. بعد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.

4. ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید. سینی ای را آماده کرده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید. روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.

5. کف دست را چرب کرده، مایه باسلق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لوله‌ای درآورید، وقتی باسلق لوله‌ای شد روی آن دانه‌های انار ریخته و فویل را به دور باسلق جمع کنید.

6. باسلق را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود. بعد از این مدت آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.

7. بعد از آماده شدن باسلق آن را از کاغذ آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برش‌های عرضی بزنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه باسلوق انار؛ خوشمزه و بی دردسر»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..