تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




تخریب بولدوزری مناطق حاشیه ای آسیب های اجتماعی را پخش می کند

سلامت نیوز: عضو هیات رئیسه منطقه آسیا و اقیانوسیه فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی گفت: تخریب بولدوزری مناطق حاشیه نشین تاثیر پایدار و ماندگار ندارد و باعث پخش شدن آسیب های اجتماعی می شود و البته تجربه آن را در مناطقی مانند خاک سفید یا مناطقی در استان های دیگر داریم.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،سیدحسن موسوی چلک افزود: رسیدگی به سکونتگاه های غیررسمی یا مناطق حاشیه ای یکی از پنج اولویت حوزه آسیب های اجتماعی است و با توجه به ویژگی این سکونتگاه ها و تجاربی که در کشور و دنیا در این حوزه داریم، تخریب این مناطق کارآیی ندارد.


وی که کمیسر اخلاق فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی نیز هست، اضافه کرد: بر همین اساس به منظور ایجاد یک بستر برای ادغام این مناطق در محیط های شهری و پرهیز از انگ و برچسب زنی به مردم این مناطق به عنوان مناطق آسیب خیز و جرم خیز، رویکرد مسئولان نیز در سند ملی احیا، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده به محلات ناکارآمد شهری که در سال 93 در هیات دولت تصویب شد ستاد ملی پیش بینی شد.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: با توجه به ماهیت بین بخشی و فرابخشی بودن کار در مناطق حاشیه نشین در این ستاد در سطح ملی ستادی با ریاست رئیس جمهور و عضویت سازمان های مختلف و در سطح عمرانی با مسئولیت استانداری، در سطح شهرداری با دبیری شهرداری، «ستادبازبینی محلات» پیش بینی شد.


موسوی چلک افزود: هماهنگی های لازم بین سازمان های مختلف انجام شد تا ادغام اجتماعی مناطق حاشیه نشین در مناطق شهری صورت بگیرد و همه ظرفیت ها برای توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به کار گرفته شود تا موضوع افزایش سرمایه اجتماعی و هویت فرهنگی با هدف افزایش احساس تعلق و مشارکت مردم تقویت شود.
وی تاکید کرد: اگر قرار باشد در محلات حاشیه نشین کار کنیم، بدون مشارکت مردم امکانپذیر نیست. بنابراین انتظار می رود جامعه اسلامی تشکیل ستاد را به عنوان یک فرصت برای انجام هماهنگی های بین بخشی قلمداد کند و ابعاد اجتماعی سکونتگاه های غیررسمی را مورد توجه قرار دهد.

* مردم مناطق حاشیه نشین، شهروند درجه دو نیستند
رئیس مددکاری اجتماعی ایران تاکید کرد: فراموش نکنیم مسائل مناطق حاشیه نشین را با تخریب پخش خواهیم کرد بنابراین انتظار این است که بافت فرسوده فقط با رویکردی کالبدی و ساخت و ساز دیده نشود.
موسوی چلک افزود: برای این کار نیاز به مردمی داریم که دارای اعتماد و حس مشارکت بوده، مسئولیت پذیر و ناظر باشند و انتظار داریم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی این موضوع را جدی تر بگیرد.


وی ادامه داد: مردم مناطق حاشیه نشین شهروندان این کشور هستند شهروندان درجه دو نیستند. اگر روح زندگی کردن در این مناطق را تقویت کنیم و سرمایه اجتماعی در این مناطق را بالا ببریم آن گاه برای توسعه کالبدی گام های بلندتری برمی داریم.
وی اضافه کرد: اگر اعتماد و مشارکت مردم را بالا نبریم حتی اگر ساخت و سازها در مناطق حاشیه نشین انجام شود، کارایی ندارد، آنچه که مردم نیاز دارند حس رضایت و احساس تعلق، نهادینه نخواهد شد.


عضو هیات رئیسه منطقه آسیا و اقیانوسیه فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی گفت: وزیر رفاه باید موضوع مسئولیت های اجتماعی بنگاه ها -از جمله بنگاه های تابعه و سایر بنگاه ها- و شرکت ها را برای تقویت شاخص های اجتماعی و فرهنگی و بهداشتی در مناطق حاشیه نشین به کار گیرد و ترغیب کند تا مسئولیت اجتماعی در این مناطق بیش از بیشتر شود.
موسوی چلک افزود: انتظار من به عنوان مسئول تشکل غیردولتی این است که آن راهی که شروع شد، استمرار پیدا کند و اگر اشکالی می بینید اصلاح کند اما کنار گذاشتن تفکر اجتماعی در سکونتگاه های غیررسمی اشتباه استراتژیک است که نباید اتفاق بیفتد و مددکاران اجتماعی نیز در این مسیر بهترین کمک برای وزارت شهرسازی و دبیرخانه مربوطه خواهند شد.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «تخریب بولدوزری مناطق حاشیه ای آسیب های اجتماعی را پخش می کند»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..