تاج گل پنیر و تخم مرغ غذایی خوشمزه است که به عنوان پیش غذا می توانید آن را مصرف کنید و طرز تهیه تاج گل پنیر و تخم مرغ را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تاج گل پنیر و تخم مرغ خمیر یوفکا به مقدار لازم برش های نازک گوشت و کالباس به مقدار لازم تخم مرغ بزرگ 5 عدد پنیر پیتزا و یا چنیر چدار رنده شده 1 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم زیره سیاه به مقدار لازم روفن زیتون یک قاشق غذاخوری طرز تهیه تاج گل پنیر و تخم مرغدمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد قرار دهید تا فر گرم شود.
سپس برش های گوشت را با حرارت متوسط در یک ماهیتابه که فقط کف آن را چرب کرده اید به مدت 4 دقیقه بپزید.
ادامه پخت را در فر انجام دهید.
تخم مرغ را با نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
خمیر را باز کنید و 8 مثلث بلند و هم اندازه از آن را برش بزنید و مطابق عکس بر روی کاغذ روغنی به شکل ستاره دور هم بچینید.
روی هر برش خمیر یک برش گوشت بگذارید و سپس در پهن ترین قسمت خمیرها یک سوک پنیر را با دقت قرار دهید.
با یک قاشق و با دقت زیاد تخم مرغ ها را روی پنیز قرار دهید و سپس بقیه پنیر را اضافه کنید.
حالا لبه های تیز خمیر را مطابق شکل بر روی پنیر و تخم مرغ برگردانید تا نتیجه نهایی به شکل یک گل زیبا شود.
با کمک قلم مو روغن زیتون را بر روی گل بکشید و دانه های زیره را روی آت بپاشید.
17 تا 20 دقیقه را در فر قرار دهید تا خوب برشته طلایی رنگ شود.
سپس به مدت 2 دقیقه به آن زمان دهید تا حرارتش کم شود و آماده سرو شود.
همچنین بخوانید : طرز تهیه تخم مرغ جیبی