اینستاگرامی ها

پکیج تبلیغاتی

اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در س


مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




ميوه‌اي که سرخوشتان مي‌کند!

ميوه‌اي که سرخوشتان مي‌کند!

خبرگزاري آريا – عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد صدوقي يزد گفت: مصرف ميوه‌ي «به»، شادي‌آور و مقوي معده است لذا مصرف آن براي افرادي که از رفلاکس معده يا به اصطلاح ترش کردن گلايه‌ دارند، به ويژه به صورت رب بسيار موثر است.
به گزارش خبرگزاري آريا ، سيد کاظم کاظميني، متخصص طب ايراني در گفتگو با ايسنا ميوه «به» را از ميوه‌هاي پاييزه ذکر کرد و گفت: مصرف اين ميوه که در طعم‌هاي شيرين، ترش و ميخوش وجود دارد، از خواص زيادي برخوردار است.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي يزد با بيان اين که مصرف «به» و فرآورده‌هاي آن بعد و قبل از غذا تاثيراتي خلاف يکديگر مي‌گذارند، تصريح کرد: مصرف رب، مربا، خورشت به‌آلو و دمنوش به در هنگام خالي بودن معده، منجر به يبوست و در صورت پر بودن معده، ملين خواهد بود.
وي از خواص ديگر اين ميوه به تاثير آن بر ويار حاملگي ياد کرد و گفت: اين ميوه براي زناني که داراي تهوع و ويار در دوران حاملگي هستند، موثر است و در اين رابطه توصيه مي‌شود هر روز صبح چند لقمه نان برشته را در رب اين ميوه بزنند و آهسته آهسته ميل کنند.
کاظميني با بيان اين که زياده‌روي در مصرف اين ميوه‌ي پاييزي به ويژه به صورت خام منجر به بروز سکسکه مي‌شود، اضافه کرد: لعاب «به ‌دانه» که يکي از قسمت‌هاي اين ميوه محسوب مي‌شود، براي برطرف شدن خشکي حلق و گلو و سرفه‌هاي ناشي از خشکي و گرمي نيز مفيد است.
ميوه به يا بهي داراي گوشت خشک و کرکي است که طعمي ترش و تقريباً گس دارد.
به سرشار از ويتامين هاي آ و ب، و املاح آهکي و تانن است. به داراي پروتيد، گلوسيد، ليپيد و آب است و صد گرم آن توليد ۱۱۲ کالري انرژي مي‌کند. اين ميوه مقوي معده و متوقف کننده اسهال‌هاي ساده و خوني است. در ورم حاد در روده‌ها، خونريزي‌هاي قاعدگي و بواسيري، اثر موثري دارد. به ضمن تقويت اعمال دستگاه گوارش، مخاط و سرفه کاملاً موثر است. دم کرده برگهاي به براي تسکين سرفه شهرت فراوان دارد. وقتي به پخته مي‌شود بو و طعمي خوش دارد. براي کمپوت مناسب است و بصورت مربا و مارمالاد نيز کاربردي عالي دارد.
به سرشار از ويتامين‌هاي آ و ب و املاح آهکي و تانن است. به داراي پروتيد، گلوسيد، ليپيد و آب است و صد گرم آن توليد ۱۱۲ کالري انرژي مي‌کند. به مقوي قلب، معده و اعصاب است و دمنوش آن آرامبخش است.
درخت به درختي است از تيره گل سرخيان، جزو دسته سيب ها که پشت برگ هايش کرک دار است. آنرا در سراب و ميانه، هيوا، در راميان و کتول، شغال، در لاهيجان و دليجان و رودسر، توچ و در رامسر و شهسوار، سنگه مي‌نامند. درخت به، در خاک هاي خشک و خيلي آهکي خوب نمي‌رويد و نيازمند به خاک ژرف است.
«به» ممکن است سبز کم رنگ مثل سيب «Granny Smith» يا مانند يک سيب طلايي زرد باشد. معمولاً به اول فصل سبزتر و به آخر فصل طلايي تر است اما هر دوي آنها آماده طبخ هستند. اگر آن را خارج از يخچال نگهداري کنيد بعد از يک هفته شروع به خراب شدن مي‌کند. پيشنهاد مي‌شود به همانند سيب را در يخچال نگهداري کنيد اما براي جلوگيري از فساد آنها را داخل چيزي بپيچانيد. اين ميوه درون يخچال تقريباً به اندازه سيب دوام پيدا مي‌کند.
ميوه به داراي مقدار زيادي فيبر غذايي، پتاسيم، قند و ويتامين C و فاقد چربي است. بيشترين ويتامين ها در به، ويتامين C و بعد از آن ويتامين A است. -در برخي نقاط جهان دانه هاي به را خشک مي کنند و به همراه مقدار کمي آب مي‌پزند که به عنوان داروي سرفه کاربرد دارد.
«به» در داخل آمريکا بيشتر از کاليفرنيا مي‌آيد اما اين ميوه به صورت جهاني در ايران (۰٫۷۵ توليد دنيا)، ترکيه، چين، ازبکستان، آرژانتين، نيوزيلند نيز پرورش مي‌يابد. درخت به را به ترکي آذربايجاني، هيوا، در راميان و کتول، شغال، در لاهيجان و دليجان و رودسر، توچ و در رامسر و شهسوار، سنگه مي‌نامند.
درخت به در خاک‌هاي خشک و خيلي آهکي خوب نمي‌رويد و نيازمند به خاک ژرف است.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «ميوه‌اي که سرخوشتان مي‌کند!»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

اخبار برگزیده