آش کشک پاییزی یکی از غذاهای محلی شهر فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه است و جزو مناطق باصفا و دیدنی ایران هستند.
طرز تهیه آش کشک پاییزی خوشمزه و خوش طعمدر ابتدا جو را بپزید و با چرخ گوشت با مخلوط کن آن را له کنید.
سپس اسفناج را خرد کنید و اجازه دهید جو له شده خوب بپزد.
سپس کشک را به آن اضافه کنید و لگر سفت بود کمی به آن اب اضافه کنید.
نعناع داغ با پونه را هم در آن بریزید و بگذارید با هم جوش بخورند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمی اضافه کنید تا آش شور نشود.
بعد از پخته شدن و چا افتادن، آش را در ظرف مناسیبی بکشید و روی آن را با کمی پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
همچنین بخوانید :طرز تهیه آش گزنه غذای محلی مازندران