لوف کیک ماست و پرتقال را می توانید تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید، آموزش تهیه لوف کیک ماست و پرتقال را در این بخش مشاهده می کنید.
مراحل تهیه لوف کیک ماست و پرتقالآرد یک و نیم فنجان | بکینگ پودر 2 قشق چای خوری | نمک نصف قاشق چای خوری | شکر نصف فنجان | ماست 1 فنجان | تخم مرغ 3 عدد | عصاره وانیل نصف قاشق چای خوری | پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق غذاخوری | روغن مایع نصف فنجان
مواد لازم برای سس پرتقال روی کیکآب پرتقال یک چهارم فنجان | پودر شکر 1 فنجان
مواد لازم برای شربت پرتقال
شکر دو سوم فنجان | وانیل نصف قاشق چای خوری | پرتقال 5 یا 6 عدد
طرز تهیه لوف کیک ماست و پرتقالدمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.
یک قالب بوف را چرب کنید آردپاشی کنید و کنار بگذارید.
بکینک پودر و آرد و نمک را مخلوط کنید و الک کنید.
در یک ظرف دیگر ماست، شکر، تخم مرغ و پوست پرتقال رنده شده، وانیل و روغن را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
خمیر را درون قالب بریزید و به مدت دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و اگر خلال داندان وسطش زدید و تمیز در آمد می توانید کیک را از فر در آورید و سپس بگذارید کیک کمی خنک شود و از قالبش خارج کنید که نچسبیده باشد و دوباره به قالب برگردانید.
پودر شکر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و بر روی کیک بریزید و تمام سطح کیک را با آن بپواشنید و صبر کنید از اطراف به خورد کیک برود.
برای شربت پرتقال را بشپویید و خشک کنید. پرتقال ها را با چاقو جوری پوست بکنید که کمی از گوشتشان هم گرفته شود و نصفی از آن را کنار بگذارید.
شکر و آب را با هم مخلوط کنید بر روی حرارت متوسط بالا قرار دهید تا شکر حل شود و دقیقه اجازه دهید بجوشد.
نصف پرتقال ها را فیله کنید و به شربت اضافه کنید و 3 دقیقه بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید وایل را اضافه کنید و هم بزنید و سپس پرتقال ها را از شربت در آورید.
شربت را روی پرتقال هایی که جدا کرده اید بریزید و موقع سرو کیک را ببرید و روی آن با قاشق شربت بریزید و برش های پرتقال را قرار دهید.
» همچنین بخوانید :