اینستاگرامی ها

پکیج تبلیغاتی

اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در س


مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




طرز تهیه یک نان صبحانه خوشمزه به نام؛ بازلاما

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،نان‌های متفاوتی در دنیای امروز ما وجود دارد از نان‌های سنتی و کهنسال گرفته تا نان‌های جدید و صنعتی که هر کدام طعم و مزه خاصی داشته و همین امر سبب شده تا طرفداران خودشان را در بین مردم پیدا کنند، اما در این بین نکته‌ای جالب به چشم می‌خورد به نام نان صبحانه!

درست است نان صبحانه، نانی که صرفا برای وعده صبحانه پخت و سرو می‌شود و برخی از کشور‌ها از جمله ترکیه در این امر ثابت قدم هستند.

امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا شما را با نان صبحانه مخصوص ترک‌ها به نام نان بازلاما آشنا نموده و طرز تهیه آن را به شما آموزش دهد، پس پیشنهاد می‌کنیم این مطلب را با اشتها مطالعه فرمایید.

اهمیت نان و تامین انرژی

مصرف نان در هر وعده‌ی غذایی و البته به میزان کم آن برای اینکه همیشه سالم و تندرست باشید لازم است. مصرف نان در هر وعده‌ی غذایی و البته به میزان کم آن برای اینکه همیشه سالم و تندرست باشید لازم است.

ورزشکار‌ها بهتر می‌دانند. مصرف نان قبل از ورزش‌های سنگین لازم است.

یاد بگیرید: طرز تهیه کباب کوبیده استانبولی

نان سبوس دار حاوی به طور متوسط ۵۰ درصد آمیدون (نشاسته) می‌باشد برای همین نیز حاوی گلوسید‌های پیچیده و انرژی زا است.

این گلوسید‌ها در کبد و عضلات به صورت گلیکوژن ذخیره می‌شوند.

نان کامل حاوی فیبر بیشتری نسبت به نان سفید است.

دانه‌های کامل گندم یعنی با سبوس سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی و فیبر است.

این مطلب را از دست ندهید: کشف قدیمی‌ترین طرز پخت نان

کلاً هر ماده‌ی غذایی که از گندم کامل یا همان سبوس‌دار تهیه می‌شود خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان کولون را کاهش می‌دهد.

بازلاما؛ نان ویژه صبحانه و خوشمزه ترکیه

نان ویژه صبحانه مردم ترکیه، «بازلاما» است.

این نان را معمولا تازه مصرف می‌کنند، چون طعم آن بهتر است.

یاد بگیرید: طرز تهیه نان پنجیک خوشمزه

بازلاما، گرد و سفید رنگ است.

رنگ آن متمایل به زرد است.

قطر آن معمولا از ۲ سانتی‌متر بیشتر نبوده و اندازه آن ۱۰ تا ۲۵ سانتی‌متر است.

یاد بگیرید: طرز تهیه نان مغز دار و خوشمزه با «تخم شربتی»

مواد لازم جهت تهیه بازلاما ۱ (۲۵ اونس) بسته مخمر فعال ۱ قاشق غذا خوری شکر سفید ۱ قاشق غذاخوری نمک یک و یک دوم فنجان آب گرم (۴۵ درجه سانتی گراد) ۱/۲ فنجان ماست یونانی ۴ فنجان آرد همه منظوره

یاد بگیرید: طرز تهیه نان رول شکری خانگی

طرز تهیه بازلاما

مخمر، شکر و نمک را در آب گرم مخلوط کنید. آب و ماست را به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. خمیر نرم، اما چسبناک نیست. خمیر را بر روی سطح کمی ملایم بچرخانید و آن را به یک توپ تبدیل کنید. خمیر را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت ۳ ساعت در دمای اتاق قرار دهید و اجازه دهید استراحت کند.

یاد بگیرید: طرز تهیه تارت‌های گران‌قیمت و خوشمزه

خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. خمیر را به دور بچرخانید و هر دور را صاف کنید. دقیقا به همان صورتی که خمیر پیتزا را آماده می‌کنید. یک دیگچه سایز متوسط را روی حرارت زیاد قرار دهید. یکی از تکه‌های خمیر را روی دیگچه انداخته و تا ظاهر شدن تکه‌های قهوه‌ای رنگ صبر داشته باشید. نان را برگردانید و سمت دیگر آن را هم به همان مقدار (ظاهر شدن تکه‌های قهوه‌ای رنگ) بپزید. نان را برداشته و آن را در یک حوله آشپزخانه تمیز قرار داده تا مقداری خنک‌تر شود.

همین کار را برای تکه‌های بعدی خمیر مجدد انجام دهید.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه یک نان صبحانه خوشمزه به نام؛ بازلاما»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

اخبار برگزیده