ماهی ها کلا جزء غذاهای پر خاصیت به حساب می آیند، در این مطلب می خواهیم به شما طرز تهیه یک شامی متفاوت و جدید با تن ماهی را آموزش دهیم. اگر دوست دار تن ماهی هستید این دستور تهیه را به هیچ عنوان از دست ندهید
شامی تن ماهیبیشتر بدانید : طرز تهیه شامی با سس رب انار
مواد لازم برای تهیه شامی تن ماهی 2 عدد سیبزمینی متوسط یک قوطی تن ماهی عدد تخم مرغ 3 ساقه پیازچه 2 قاشق سوپ خوری ریحان خردشده یک حبه سیر نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آرد یا پودر سوخاری به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه شامی تن ماهی سیبزمینیها را بپزید و درظرفی رنده کنید اما دقت کنید نباید سیبزمینیها به صورت پوره نرم شود. روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید. تن ماهی را به سیبزمینی اضافه کنید.همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیبزمینی و تن ماهی بیفزایید. تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود. از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایرهای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد. دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.نکته: برای اینکه سیبزمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.
بیشتر بدانید : شامی کباب مرغ، یک افطار مقوی برای ماه رمضان
بیشتر بدانید : شامی پوک
بیشتر بدانید : شامی بلغور، یک غذای سبک برای افطار ماه رمضان
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : روزنامه ایران