فاج کره بادام زمینی نوعی شکلات خوش طعم است که بسیار محبوب است و هنگام نوشیدن چای و شیر می توانید آن را مصرف کنید.
مواد لازم برای فاج کره بادام زمینیکره 225 گرم و مقداری برای چرب کردن سینی | کره بادام زمینی 200 گرم | وانیل 1 قاشق چای خوری | پودر شکر 450 گرم
طرز تهیه فاج کره بادام زمینیکره و کره بادام زمینی را در حدود 2 دقیقه در مایکروفر با قدرت زیاد قرار دهید سپس بردارید و هم بزنید و دوباره 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
اگر مایکروفر نداشته باشید می توانید بر روی حرارت بخار آب کره را ذوب کنید.
وانیل و پودر شکر را به کره ها اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد یک دست شوند سپس کف یک سینی 20 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشایند و مواد شکلاتی را یکدست بر روی سینی بریزید و صاف کنید.
لایه ای دیگر کاغذ روغنی روی فاج بگذارید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد و سپس به تکه های 3 سانتی برش بزنید.
فاج های کره بادام زمینی را می توانید به مدت یک هفته در ظرف دربسته که هوا به آن نفوذ ندارد در یخچال نگهداری کنید.
» همچنین بخوانید :