تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




رقابت ۹ فیلمساز زن در بخش سینمای ملی جشنواره مقاومت/ حضور سه فیلمساز در مسابقه فیلم‌های سینمایی

رقابت ۹ فیلمساز زن در بخش سینمای ملی جشنواره مقاومت/ حضور سه فیلمساز در مسابقه فیلم‌های سینماییبه گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت عناوین آثار سینماگران زن این دوره جشنواره در بخش مسابقه ملی را به ترتیب زیر معرفی کرد.

«خشاب‌های خالی» سمیه ذاکری خطیر، «باز هم سکوت» راضیه سراجی، «دریاچه ماهی» مریم دوستی، «کنجان چم» یاسمن نصرتی، «مستوره» الهام هادی نژاد، «خانه پنجم» و «پنجشنبه» رضوانه فتحی، «ویلایی‌ها» منیر قیدی، «ارکیده در آتش» شکوفه گودرزی و «مادر» ماریا ماوتی.

 این آثار در مسابقه فیلم‌های سینمایی، کوتاه و مستند بخش مسابقه ملی جشنواره بین‌المللی مقاومت رقابت می‌کنند.

مستند سه دهه زندگی شیخ زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه در جشنواره بین‌المللی مقاومت

پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت که از ۵ تا ۹ آذر ماه سالجاری در تهران و اصفهان برگزار می‌شود میزبان مستندی است که در آن سه دهه زندگی و مجاهدت‌های شیخ ابراهیم زکزاکی روایت می‌شود.

در این اثر که توسط حسین احمدی از سینماگران و فیلمسازان جوان اصفهانی ساخته شده سه دهه زندگی رهبر شیعیان کشور نیجریه تصویر می‌شود.

این فیلم روایت ابراهیم زکزاکی جوان مبارز نیجریه‌ای است که بعد از انقلاب اسلامی به دیدار امام خمینی (ره) می‌آید و تحت تاثیر این دیدار به مذهب شیعه می‌پیوندد. اکنون پس از سه دهه تبلیغ بیش از ۲۵ میلیون شیعه در نیجریه وجود دارد.

سایر مشخصات این فیلم به این ترتیب است: تحقیق:سفانه الهی، تصویربردار: سید محمود حسینی و احمد خلیلا، تدوین‌: علی اصغر حیدری و حمیدرضا شیخ، تهیه‌کننده: حسین احمدی.

گفتنی است؛حسین احمدی متولد ۱۳۷۱ اصفهان، فوق لیسانس تولید سیما از دانشگاه صداوسیماست. از دیگر آثار جدید این مستندساز جوان، سه گانه‌ای پیرامون پیاده روی اربعین با نام‌های «گام‌های حقیقت، روایتگران خورشید، در امتداد زینب» با موضوع فعالیت‌های تبلیغی بدیع مبلغان در پیاده روی اربعین حسینی مثل پرده خوانی در جای جای این مراسم عظیم و … است.

سعید سعدی:گام اول پیشرفت برداشته شد/ سینمای مقاومت در مسیر رشد بین‌المللی

جشنواره فیلم مقاومت، فضایی برای تعاملات سینماگران در کشور‌های مختلف است و مسیر را برای پیشرفت سینمای مقاومت در سطح بین‌المللی هموار کرده است.

 سعید سعدی تهیه کننده سینما، جشنواره فیلم مقاومت را جزو جدایی ناپذیر فرهنگ کشور ما معرفی کرد و گفت: ملت و نظام ما در ٨ سال جنگ تحمیلی، هزینه‌های سنگینی را تقبل کرده‌اند. امنیت امروز جامعه ما به قیمت جان بسیاری از جوانان این مرز و بوم پایدار مانده است بنابراین باید بستری برای یادآوری این حماسه و ایثار ملت وجود داشته باشد تا نسل‌های بعدی از این تاریخ غافل نمانند.

وی افزود: انقلاب اسلامی گنجینه ارزشمند و پر محتوایی است که با تعدد موضوعات و حکایت‌های بسیاری که دارد، قابلیت ساخت و تولید فیلم‌های مقاومت را برای اهالی سینما فراهم کرده است.

سعدی رونق سینمای مقاومت را منوط به حمایت مسئولان فرهنگی از این ژانر هنری دانست و بیان کرد: به لحاظ محتوا و فضا، ساخت فیلم‌های دفاع مقدس و مقاومت سخت‌تر از دیگر موضوعات است بنابراین فیلمسازان در ساختار اجرایی، به حمایت و انگیزه بیشتری از جانب مسئولان نیاز دارند.

تهیه کننده سینما بیان کرد: در شرایطی که کشور ما مورد تهاجم فرهنگی غرب قرار دارد، یادآوری انقلاب اسلامی و تکرار مقاومت تاریخ ایران به نسل جوان، به نوعی جنگ نرم محسوب می‌شود اما متأسفانه پیشرفت فیلم‌های مقاومت تاکنون قابل قبول نبوده و با اقناع مفاهیم شعاری، منجر به دفع مخاطب شده است.

وی تنها راه نفوذ در سینمای کشور‌های دیگر را ارتقای کیفیت فیلم‌های مقاومت و تغییر در سیاست‌های مدیریتی و برنامه ریزی‌ها دانست و اظهار داشت: پایین بودن سطح فیلم‌های تولید شده هشداری جدی برای سینمای مقاومت است که احیای آن سیاست‌های جدیدی را می‌طلبد در حالی که فضا برای رشد این فیلم در کشور‌های آسیایی و خاورمیانه فراهم است اما قابلیت جذب مخاطب بین‌المللی در این فیلم‌ها بسیار کم است.

این تهیه کننده سینما ادامه داد: سینمای مقاومت نیاز به یک تحول دارد که فکر می کنم با ایجاد تعاملات فرهنگی در جشنواره فیلم مقاومت زمینه برای رشد این فیلم‌ها فراهم شده است چرا که با حضور کشور‌های دیگر در این جشنواره، راه برای نفوذ فیلم‌های مقاومت به سطح بین‌المللی هموار شده و تحولی بنیادین را در پیش خواهد داشت.

وی در خصوص حضور فیلمسازان جوان در جشنواره گفت: فعالیت نیروی‌های تازه نفس، سینمای مقاومت را احیا می‌کند اما موفقیت این افراد با بهره مندی از اتاق فکر، ایده به گروه‌های پژوهشی و تجربه پیشکسوتان هنر امکانپذیر می‌شود.

کپی برداری از فیلم‌های قبلی و تکرار موضوعات منجر به تحریف واقعیت و دفع مخاطب شده و جایگاه سینمای مقاومت را سست می‌کند.

گفتنی است؛ پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با شعار «تجلی گفتمان فرهنگی انقلاب اسلامی» به همت بنیاد فرهنگی روایت فتح و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس طی روز‌های ۵ تا ۹ آذر ماه سالجاری به دبیری محمد خزاعی در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «رقابت ۹ فیلمساز زن در بخش سینمای ملی جشنواره مقاومت/ حضور سه فیلمساز در مسابقه فیلم‌های سینمایی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..