راحت الحلقوم پرتقالی را می توانید خیلی راحت در مایکروفر تهیه کنید و از طعم این شیرینی خانگی بسیار لذت ببرید.
روش تهیه مرحله مرحله تهیه راحت الحلقوم پرتقالی مواد لازم برای راحت الحلقوم پرتقالیآب سرد دو و نیم فنجان | نشاسته ذرت سه چهارم فنجان + نصف فنجان برای پاشیدن روی راحت الحلقوم | شکر سه فنجان | سیروب ذرت یک چهارم فنجان | اسانس پرتقال یک قاشق غذاخوری | رنگ خوراکی ژله ای پرتقالی 2 قطره | روغن جامد یا اسپری جدا کننده برای چرب کردن سینی | پودر شکر نصف فنجان | پودر میخک یک چهارم فاشق چای خوری
طرز تهیه راحت الحلقوم خوشمزه پرتقالی در مایکروفرنشاسته ذرت را در 3 مرحله به آب اضافه کنید و هم بزنید تا خوب حل شود و هیچ گلوله ای باقی نماند. گر لازم شد می توانید از صافی رد کنید و گلوله های بایقی مانده را با مقداری آب و نشاسته حل کنید و به مواد اضافه کنید.
آب و نشاسته را به مدت 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید. هم بزنیید و باز هم 3 دقیقه در مایکروفر قرار بدهید تا شروع به کدر شدن کند دوباره بردارید و هم بزنید. در حین هم زدن باید رگه هایی سفید در آن پیدا شود.
سروپ ذرت و کشر را اضافه کنید و 5 دقیقه در مایکروفر حرارت دهید. دوباره بردارید و هم بزنید و 5 دقیقه دیگر در مایکروفر بگذارید و دوباره بردارید و هم بزنید. در این مرحله باید مایع علیظ و نیمه شفاف شود. دو بار هر 5 دقیقه در مایکروفر حرارت دهید و سپس اسانس و رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع یکدست شود.
باز 3 دقیقه در مایکروفر حرارت دهید و بردارید و هم بزنید زمانی که موقع هم زدن مواد دور همزن بچسبند و گرد شوند این نشان می دهد که غلظت مناسب به دست آمده است در غیر این صورت باید 1 دقیقه دیگر هم در مایکروفر قرار دهید.
می توانید تکه ای کوچک از راحت الحلقوم را در یک ظرف قرار دهید و اچازه دهید خنک شود. بعد از اینکه خنک شد باید آن را بردارید و گرد کنید بدون اینکه ترک بخورید.
سینی 20 سانتی متری را خوب چرب کنید یا اسپری بزنید و مود راحت الحلقوم را در سینی بریزید و با قاشقی که پشتش را چرب نموده اید تا حد ممکن راحت الحلقوم را صاف کنید و مواد را برای چند ساعت کنار قرار دهید تا هم دمای اتاق شوند و سفت شوند. مواد من 2 ساعت طول کشید تا هم دمای اتاق شود.
وقتی راحت الحلقوم خودش را گرفت و سف شد یا یک چاقوی تیز برش دهید.
می توانید راحت الحلقوم ها را درون سینی برش بزنید یا اینکه روی سطحی که آرد ذرت پاشیده اید برگردانید و سپس برش بزنید.
سپس برگردانید و طرف دیگر را هم مخلوط نصف فنجان نشاسته ذرت و نصف فنجان پودر شکر و پودر میخک بپاشید.
»همچنین بخوانید :
[امتیاز دهنده: 0 نفر و میانگین امتیاز: 0]