تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




روش تهیه آش دوغ قزوین غذای محلی و بسیار خوشمزه

آش دوغ قزوین

آش دوغ قزوینی طعمی خاص دارد و دستور تهیه آن هم متفاوت است و در آن از گوشت قلم و حبوبات می ریزند.

مواد لازم برای آش دوغ قزوین

نخود | لوبیا | لوبیا قرمز | برنج | سبزی آشی | پیاز داغ | سیر | نعنا داغ | آویشن | گوشت قلم و آب آن | سیر خام | دوغ (نوعی ماست جکیده و نمک) | روغن، نمک، فلفل و زردچوبه

آش دوغ قزوینآش دوغ قزوین طرز تهیه آش دوغ قزوین

در ابتدا گوشت قلب و پیاز را به همراه فلفل و زردچوبه می پزیم و بعد از اینکه پخت نم میزنیم و رشته رشته می کنیم.

حبوبات را می پزیم و آماده می کنیم.

برنج را در یک ظرف بزرگ بار می گذاریم و بعد از اینکه نیم پز شد، فلفل، زردچوبه، نمک و سبزی اش را هم اضافه می کنیم.

بعد از 1 ساعت پیاز داغ و سیر نعنا داغ را اضافه می کنیم.

برنج که لعاب انداخت، حبوبات و گوشت را هم کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم.

در آخر دوغ قزوین (ماست چکیده و نمک اندود) را هم اضافه می کنیم. بعد از یکی دو دقیقه آش آماده است.

برای تزیین آش دوغ قزوین روی سطح آن، هنگامی که کمی روی آن بسته شده است از دوغ سفت، پایز داغ و سیر نعنا داغ استفاده کنید.

» همچنین بخوانید :

طرز تهیه آش ماست یک آش خوشمزه پاییزی برای سرماخوردگی

طرز تهیه آش قلیه

طرز تهیه آش آلو و عدس

[امتیاز دهنده: 0 نفر و میانگین امتیاز: 0]



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «روش تهیه آش دوغ قزوین غذای محلی و بسیار خوشمزه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..