تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




آخرین جزئیات از پرتاب ماهواره امیرکبیر

آخرین جزئیات از پرتاب ماهواره امیرکبیربه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آذری جهرمی‌ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه بازدید از برج فناوری ابن سینا دانشگاه امیرکبیر‌ که صبح امروز برگزار شد، گفت: خوشبختانه دستاوردهای‌ این دانشگاه نشان می‌دهد که این نهاد علمی و آموزشی در مسیر مطلوب و مناسبی قرار گرفته است و دانشجویان و نخبگان و اساتید دانشگاه امیرکبیر‌ نیز در این مسیر به خوبی گام برداشته‌اند.

وی ادامه داد: ماهواره امیرکبیر‌ از جمله دستاوردهای‌ مهم و خوب این دانشگاه است که با تلاش دانشجویان این دانشگاه ساخته شده و آماده بهره‌برداری است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه اضافه کرد: ماهواره دانشگاه امیرکبیر در آینده‌ای نزدیک به وزارت ارتباطات تحویل داده خواهد شد و پس از آن این ماهواره در نوبت پرتاب قرار می‌گیرد تا از آن برای پایش بخش‌هایی چون بخش کشاورزی استفاده شود.

آذری جهرمی‌ اضافه کرد: مدت عمر این ماهواره 2 سال است و بدین ترتیب برای آن که به تصاویری با دقت دسترسی‌ داشته باشیم در شرایط فعلی نیاز داریم هزینه‌های زیادی را صرف ساخت این ماهواره‌ها بکنیم و ما امیدواریم با قرار دادن این ماهواره در مدار از دستاوردهای آن استفاده کنیم.

ماهواره‌های امیرکبیر و شریف آماده پرتاب هستند

وی در ادامه با اشاره به ساخت ماهواره دانشگاه شریف تصریح کرد: در حال حاضر دو ماهواره دانشگاه شریف و امیرکبیر آماده پرتاب هستند که امیدواریم به سرعت این ماهواره‌ها در مسیر پرتاب قرار گیرند و بتوانیم از ثمره آن به خوبی بهره‌برداری کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: خوشبختانه دانشگاه امیرکبیر‌ در حوزه پرتاب ماهواره در عصر انقلاب چهارم و عرضه‌ نوآوری پیشگام‌ بوده و با راه‌اندازی برج فناوری در این دانشگاه تلاش شده است تا علم به تجارت برسد و این امر نشان می‌دهد که این دانشگاه در مسیر درستی از پدیده تحولات قرار گرفته است.

وی ادامه داد: ما در این راستا در تلاش هستیم با هزینه‌کرد مناسب و مطلوب در مسیر توسعه علم دنیا قرار گیریم که این افتخار بزرگی برای کشور ما خواهد بود.

افت جایگاه بین المللی دانشگاه امیرکبیر در حوزه کامپیوتر

آذری جهرمی‌ اضافه کرد: در حال حاضر باید توجه کرد که دانشگاه امیرکبیر‌ در سال 90 در رشته کامپیوتر جزء 500 دانشگاه برتر بوده ولی در حال حاضر این رتبه کاهش پیدا کرده است که قطعاً این نیاز به زمینه‌سازی بیشتری دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص حرکت دانشگاه‌ها به سمت پیاده سازی سوپر کامپیوتر‌ها بیان کرد: در این زمینه ما در هفته گذشته با فعالان‌ حوزه انیمیشن‌ دیدار و صحبت‌هایی داشتیم که فعالان این عرصه به دلیل اینکه نتوانستند از تجهیزات و ظرفیت‌های داخلی استفاده کنند نیاز خود را از طریق کشورهای خارجی تأمین کردند.

ضرورت ورود دانشگاه‌های ایران به حوزه رمزشکنی

وی در ادامه گفت: علاوه بر سوپر‌ کامپیوتر‌ها نیاز است دانشگاه‌ها به سمت حوزه رمزشکنی‌ برای پدیده‌هایی که نیاز به محاسبات سریع دارند، حرکت کنند که در این راستا مسئولان دانشگاهی باید با اعلام فراخوانی‌ بتوانند فعالان این عرصه را جذب و اقدام به توسعه این فناوری در کشور کنند.

آذری جهرمی‌ گفت: در حال حاضر همه دانشگاه‌ها می‌خواهند اتاق تمیز و تست خلأ داشته باشند که با توجه به شرایط کنونی این امر هزینه‌بر است و از این رو لازم است تا دانشگاه‌ها به سمت شبکه‌ای کردن آزمایشگاه‌ها و استفاده از توانمندی‌های یکدیگر حرکت کنند.

«سند ایران دیجیتال» در کشور اجرایی می‌شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اجرای سند ایران دیجیتال، اضافه کرد: این سند با همکاری دانشگاه و با متخصصانی‌ از حوزه فنی، اجتماعی و فرهنگی اجرایی می‌شود.

وی یادآور شد: اگر ما امروز این فرصت‌ها را از دست دهیم فرصت‌سوزی بزرگی کرده‌ایم و با افزایش سرعت تحولات و فناوری می‌توان کاستی‌ها را در جامعه کاهش داد.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «آخرین جزئیات از پرتاب ماهواره امیرکبیر»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..