تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

۷۸۵۲۵۵

۳۴۵ بازدید

روزنامه خراسان: در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می‌شود. این آش خوشمزه را خصوصاً در فصل پاییز از دست ندهید.

مواد لازم:

گوشت گوسفند پخته و ریش شده -200 گرم ماش - یک و نیم پیمانه لوبیا چشم‌ بلبلی - نصف پیمانه برنج - نصف پیمانه گندم - نصف پیمانه سیب‌ زمینی نگینی خردشده - یک عدد کدو حلوایی نگینی خردشده - یک پیمانه عدس -یک پیمانه پیاز سرخ شده - سه عدد زردچوبه، نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم آب گوشت - به میزان لازم کشک و نعناع - به میزان لازم

آش ماشاب قم

طرز تهیه:

1. برای تهیه ماشاب خوشمزه ابتدا باید ماش، لوبیا چشم‌ بلبلی، عدس، برنج و گندم را بشویید.

2. سپس آن ها را داخل قابلمه ای بریزید.

3. پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل و به میزان کافی آب، داخل قابلمه بریزید.

4. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و مواد پخته شود.

5. در اواسط پخت، کدو حلوایی و سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید.

6. حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد.

7. یکی از نشانه های جا افتادن آش، این است که پوست ماش روی سطح آش دیده شود.

8. هنگامی که آش جا افتاد و خواستید سرو کنید، نیمی از گوشت ریش شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

9. می توانید نیمی دیگر از گوشت را به همراه کشک و نعناع داغ برای تزیین استفاده کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..