تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




اینفوگرافیک | ضریب خودکفایی قند و شکر از سال ۹۲ تا ۹۷

اینفوگرافیک | ضریب خودکفایی قند و شکر از سال ۹۲ تا ۹۷

چند رسانه‌ای > عکس - بر اساس آمار وزارت جهاد کشاورزی، ضریب خودکفایی در محصول قند و شکر از ۴۹ درصد در سال ۱۳۹۲ به ۹۱ درصد در سال ۱۳۹۷ افزایش یافته که ضمن جلوگیری از خروج ارز، تولید ملی در راستای اقتصاد مقاومتی، تقویت کرده است.

افزایش42درصدی ضریب خودکفایی قند و شکر از سال 1392 تا 1397

برای مشاهده تصاویر در ابعاد واقعی روی آن کلیک کنید.
منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت
61282




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «اینفوگرافیک | ضریب خودکفایی قند و شکر از سال ۹۲ تا ۹۷»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..