تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه آش سوماق تویسرکان با طعمی عالی

اش سوماق تویسرکان غذای محلی و سنتی استان همدان است که از حبوبات و چغندر تشکیل می شود و هم بسیار خوشمزه است و هم ارزش غذایی بالایی دارد.

مواد لازم برای آش سماق تویسرکان

عدس ریز 1 چهارم پیمانه / بلغور 2 پیمانه / لوبیا قرمز 1 چهارم پیمانه / پیاز 1 عدد درشت / سماق 150 گرم / سیر 2 حبه / چغندر معمولی 2 عدد متوسط / گردو خرد شده 1 دوم پیمانه / روغن مایع 3 قاشق غذاخوری / شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری / نمک و زردچوبه به میزان کافی

آش سوماق تویسرکان

طرز تهیه آش سوماق تویسرکان

در ابتدا بغلور، عدس و لوبیا و سیر را خوب می شوییم و با یک و نیم لیتر آب می گذاریم تا بپزد. پیاز را با زردچوبه سرخ کرده یا تفت می دهیم و همراه با گردو و چغندر بعد از 1 ساعت و نیم که مواد آش نیم پز شدند، به غذایمان اضافه می کنیم.

سماق را یک با در آب سرد می شوییم و دو ن نیم تا سه لیوان آب گرم روی آن می ریزیم و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم و آب آن را صاف می کنیم شکر را به آن اضافه می کنیم. 10 تا 15 دقیقه قبل از سرو غذا آب صاف شده سماق و شکر را به غایمان اضافه می کنیم.

آش سوماق تویسرکان

» همچنین بخوانید : 

طرز تهیه پلو عربی غذای محلی و دلپذیر هرمزگان

طرز تهیه چند نوع غذای محلی مخصوص یلدا

طرز تهیه خورش ساک غذای محلی و خوشمزه گلستان

[امتیاز دهنده: 0 نفر و میانگین امتیاز: 0]



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه آش سوماق تویسرکان با طعمی عالی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..