تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




فضای باز تعاملات بین المللی فناورانه برای مبتکران/ بسته‌های حمایتی دست‌انداز‌های شرکت‌های دانش بنیان را رفع می‌کنند

نمایشگاهی جدید با هدف حل مشکل فناوران و ایجاد بسترهای مناسب صادراتی آغاز به کار کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سال ۹۲ برای اولین بار قانون شرکت های دانش بنیان در ایران  به تصویب رسید؛  قانونی که در راستای ایجاد شرکت‌های فناور و کمک به اقتصاد کشور بوجود آمد.

 امروز همه ما متوجه شده ایم که اگر به دنبال رشد و پیشرفت هستیم باید به اقتصاد دانش‌بنیان توجه بسیاری داشته باشیم برای کمک به شرکت های دانش بنیان تا به امروز حدود صد و بیست  خدمت تدوین شده است خدمت هایی که همه در راستای به حرکت درآوردن چرخ های اقتصاد کشور هستند.

فضای باز تعاملات بین المللی فناورانه برای مبتکران/ بسته‌های حمایتی دست‌انداز‌های شرکت‌های دانش بنیان را رفع می‌کنند

حمایت‌هایی که  از اقتصاد نفتی  به اقتصاد دانش بنیان جهت داده شده‌اند

امروز دیگر شرکت های دانش بنیان به قانون جدید احتیاج ندارند بلکه باید بسته های حمایتی از آن ها بیشتر شود حمایت‌هایی که همه در راه باز کردن دریچه های پیشرفت شرکت های دانش بنیان و گذر از اقتصاد نفتی و رویارویی با دانش و فناوری جوانان باشد.

حدود سه هزار و هفتصد  شرکت دانش بنیان در داخل کشور فعالیت می‌کنند آنها توانسته‌اند محصولاتی با کیفیت و مناسب را تولید و روانه بازارهای کشور کنند بسیاری از این محصولات دانش بنیان،  کشور را از واردات بی‌نیاز و سبب قطع شدن دست خارجیان از بازارهای کشور شده اند.

 این درست است که اکنون شرکت های دانش بنیان توانسته اند بازار کشور را در اختیار بگیرند اما  باید توجه داشته باشیم که تمامی این شرکت‌ها علاوه بر بازار داخلی به بازار خارجی و صادرات هم نیاز  دارند.

محصولات دانش بنیان در فاز صادرات قرار گرفتند

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان حامی اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان همواره به دنبال راهی است که حمایت های خود را بیشتر کند و بسترهای جدیدی را برای شرکت های دانش بنیان  به وجود آورد یکی از این بسترهای حمایتی ایجاد نمایشگاه فناورانه با هدف آشنا کردن شرکت ها با   بازارهای خارجی و افزایش حجم صادرات آنها است.

به دنبال تحقق این هدف نمایشگاه فناورانه شرکت های دانش بنیان از نوزدهم مهرماه کار خود را با حدود ۱۲۰ شرکت آغاز کرده است و در راستای  پیدا کردن شرکای خارجی و بازاریابی مناسب برای شرکت های دانش بنیان فعالیت می‌کند.

فضای باز تعاملات بین المللی فناورانه برای مبتکران/ بسته‌های حمایتی دست‌انداز‌های شرکت‌های دانش بنیان را رفع می‌کنند

ایجاد نمایشگاه فناورانه شرکت های دانش بنیان با هدف بازارسازی مناسب 

مهدی فقیهی دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که متولی اصلی برگزاری این نمایشگاه از سوی معاونت استدر گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره نمایشگاه شرکت های دانش بنیان گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف بازارسازی داخلی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای صادرات محصولات دانش آغاز به کار کرده است.

وی ادامه داد: توسعه بازار و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در راستای پیدا کردن شرکای خارجی و حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی از جمله اهداف ایجاد این نمایشگاه است.

 فقیهی درباره سایر اهداف نمایشگاه شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: ارائه وام به شرکت های دانش بنیان در راستای تهیه محصولات اولیه خود و همچنین مشاوره حقوقی برای ورود شرکت ها به بازارهای خارجی از جمله اهداف دیگر  برگزاری این نمایشگاه است.

پیدا کردن شرکای خارجی و صادرات محصولات دانش بنیان دغدغه اصلی فناوران 

به گفته معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری یکی از بزرگترین مشکلاتی که گریبان شرکت های دانش بنیان را گرفته پیدا کردن شریک خارجی و صادرات محصولات فناورانه است و به همین دلیل معاونت علمی با همکاری ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی،  توسعه فناوری های نرم و هویت ساز و ستاد فرهنگ، علم و اقتصاد دانش بنیان در راستای حل این مشکل بزرگ نمایشگاهی تخصصی را به وجود آورده است؛  نمایشگاهی که به گفته شرکت ها توانسته است تا حد زیادی آنهارا به بازارهای خارجی معرفی کند.

هنگامی که میزان حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان افزایش پیدا کند و حجم بسته های حمایتی آنان بیشتر شود رشد خوبی خواهند داشت و راه صعود خود را به سمت قله های هدف پیدا خواهند کرد؛ به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان و ایجاد رقابت در میان آنها برنامه های متفاوتی از جمله ارائه جایزه مالی در نظر گرفته شده است.

فضای باز تعاملات بین المللی فناورانه برای مبتکران/ بسته‌های حمایتی دست‌انداز‌های شرکت‌های دانش بنیان را رفع می‌کنند

حضور ۴۰ هیئت خارجی برای همکاری با شرکت‌های دانش بنیان ایرانی 

هریک از شرکت های دانش بنیان که در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند دارای مدال مخصوص اشتغال و صادرات هستند و همانطور که گفته شد هدف اصلی ایجاد این نمایشگاه بازاریابی برای شرکت های دانش بنیان و اتصال آنها به سرمایه‌گذاران و شرکای خارجی است به منظور تحقق این هدف ۴۰ هیئت خارجی از کشورهای مختلف جهان  از جمله  پاکستان،  عراق، مکزیک،  ایتالیا و پرتغال برای انعقاد قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند و همچنین در نمایشگاه فناورانه از  ۴۰ محصول جدید هم رونمایی شد. 

این نمایشگاه که با حمایت اصلی معاونت علمی تشکیل شده است جوایز خود را از این نهاد دریافت خواهد کرد شرکت های خصوصی دانش بنیان می توانند در آن حضور پیدا کند.

 همچنین در حاشیه این نمایشگاه برخی از مسئولان از جمله حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی از دستاوردهای جدید بازدید کرد و خبر از ایجاد صندوقی جدید به نام پژوهش و فناوری داد.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «فضای باز تعاملات بین المللی فناورانه برای مبتکران/ بسته‌های حمایتی دست‌انداز‌های شرکت‌های دانش بنیان را رفع می‌کنند»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..