خبرگزاري آريا – انجمن قلب امريکا توصيه مي کند که بايد هفته اي دو بار ماهي مصرف شود چراکه مملو از پروتئين، اسيدهاي چرب اُمگا۳ و ويتامين هاست.
به گزارش خبرگزاري آريا از مهر، کارشناسان تغذيه مصرف زياد ماهي را توصيه مي کنند، اما نسبت به خواص مکمل هاي روغن ماهي که حاوي اسيدهاي چرب اُمگا۳ هستند مطمئن نيستند. در ادامه به برخي فوايد روغن ماهي اشاره مي شود.
کمک به مبتلايان به بيماري آسم
تحقيق جديد دانشگاه روچستر نشان مي دهد محصولات حاوي اسيد چرب اُمگا۳ موجب کاهش توليد آنتي بادي هاي مسبب آسم و آلرژي در بدن مي شوند. اگرچه در مبتلايان حاد اين بيماري ها که استروئيدهاي خوراکي مصرف مي کنند به دليل وجود عنصر دارويي، از بروز فوايد ممانعت مي شود.
تقويت متابوليسم
محققان در ژاپن دريافته اند روغن ماهي موجب فعال سازي گيرنده ها در دستگاه گوارش موش ها مي شود در نتيجه سلول ها در سيستم عصبي براي متابوليز چربي ذخيره مي شوند.
دانشمندان به يک گروه از موش ها غذاي چرب حاوي روغن ماهي دادند، درحاليکه به گروه ديگر رژيم غذايي فاقد اين مکمل داده شد. آنها دريافتند موش هاي تغذيه شده با روغن ماهي ۵ تا ۱۰ درصد وزن کمتري داشتند.
تقويت سيستم ايمني
طبق يافته محققان در آزمايش سال ۲۰۱۳ بر روي مکمل ها، روغن ماهي داراي خواص تقويت کننده سيستم ايمني است که مي تواند براي افراد داراي نقص ايمني مفيد باشد.
به گفته محققان، روغن ماهي موجب ترغيب فعاليت سلول هاي سفيد خون در تقويت سيستم ايمني مي شود.
مقابله با افسردگي
مشخص شده است که مکمل هاي روغن ماهي موجب تسکين علائم افسردگي خفيف و متوسط مي شوند.
همچنين افراد مبتلا به افسردگي تک قطبي بعد از خوردن يک يا دو گرم مکمل در روز با کاهش علائم مواجه بودند.
حفاظت از قلب
امگا-۳ همواره با سلامت بهتر قلب مرتبط بوده است، اگرچه مطالعات اخير نشان مي دهد مصرف حدود ۳۰۰ ميليگرم اُمگا-۳ از طريق رژيم غذايي يا مکمل ها مفيد است اما مصرف بيش از اين اندازه آن فايده اي ندارد.