تیرامیسوی کدو تبنل دسری خوشمزه است که فیبر کافی دارد و مواد مغذی مانند پتاسیم، فیبر، منگنز و انواع ویتامین ها را نیز دارد.
تیرامیسوی کدو تنبل خوشمزهتیرامیسو دسری خوشمزه ازا کشور ایتالیا است که ما در این مطلب طرز تهیه این سر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم تا طعم متفاوت آن را بچشید.
مواد لازم لیدی فینگر 115 – 140 گرم سیروپ ذرت نصف فنجان قهوه غلیظ 2 ق غ مواد میانی تیرامیسوی کدو تنبل پوره کدو تنبل سه چهارم فنجان دارچین 1 ق چ زنجبیل نصف ق چ نمک یک چهارم ق چ خامه قنادی نصف فنجان شکر یک چهارم فنجان مواد رویه تیرامیسو پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 225 گرم شکر یک چهارم فنجان خامه قنادی نصف فنجان طرز تهیه تیرامیسوی کدو تنبل در منزلدر ابتدا یک قالب لوف 22 در 12 سانتی را با پلاستیک بپوشانید و کنار قرار دهید.
سیروپ ذرت و قهو را با هم مخلوط کنید. بیسکوییت های لیدی فینگر را در کف قالب بچینید و نصف سیروپ را روی آن بریزید.
در ظرف دیگری پوره کدو تنبل بریزید، زنجبیل، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.خامه و شکر را مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خامه شکل بگیرد و به پوره کدو اضافه کنید و خیلی آرام مخلوط کنید و نصف این مخلوط را روی بسکوییت های لیدی فینگر بریزید. لایه دیگری لیدی فینگر بر روی پوره بچینید و سپس روی آن را با سیروپ و پوره پر کنید.
شکر و پنیر خامه ای را با هم مخلوط نمایید و با همزن بزنید و سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود و با قاشق مواد را روی پوره کدو تنبل بریزید روی قالب را بپوشانید و حدود 8 ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس با یک نایلون که از قالب بیرون مانده اند سر را خارج کنید پلاستیک دورش را بردارید و روی ظرف مورد نظر منتقل کنید و روی آن کمی پودر دارچین و جوز هندی بپاشید.» همچنین بخوانید :
کرم تیرامیسو | طرز تهیه کرم تیرامیسو
[امتیاز دهنده: 0 نفر و میانگین امتیاز: 0]