قارچ ورق شده 250 گرم / گوشت چرخ کرده 200 گرم / پیاز یک عدد / زرشک و خلال پسته 50 گرم از هر کدام / نمک و فلفل و زعفران آب کرده به مقدار لازم / برنج 4 پیمانه / روغن به مقدار مورد نیاز
تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کردهبرنچ با بشویید و آن را بپزید و آن را چلو کش نمایید.
کمی روغن در قابلمه بریزید و از آن برای ته دیگ استفاده کنید.
برنج را در قابلمه بریزی و آن را دم بگذارید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخبوط و قلقلی درست کنید و سپس آنها را سرخ نمایید.
قارچ های برش خورده را تفت دهید و کمی ابلیمو به آن اضافه کنید و تا رنگ قارچ تیره نشود.
زرشک را بشویید و خلال پسته به قارچ اضافه کنید و باز تفت دهید.
کره و زعفران آب کرده و مقداری نمک به مواد اضافه کنید.
حدود نصف آب لیوان بر روی قلقلی ها بریزید و چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مغز پخت شوند.
در آخر مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا آبشان بخار شود.
پلو دم کشیده را در دیس بکشید و روی آن را با گوشت قلقلی و قارچ و زرشک و خلال پسته میل کنید و تزیین نمایید.
می توانید به جای قلقلی از تکه های مرغ پخته شده و تفت داده شده هم استفاده کنید.