در اینبخش عجیب ترین غذا هاي دنیا را معرفی میکنیم کـه هر شخصی رغبت خوردن آنها را ندارد! از بیضه گاو گرفته تا گرانقیمت ترین قهوه دنیا کـه از مدفوع یک جانور بدست میآید، در فهرست امروز مـا کله پاچه و سیراب شیردان هم قراردارند! در کشورهایی کـه در ادامه معرفی میکنیم، خوردن این غذا هاي عجیب بـه اندازه کله پاچه طرفدار دارد! با پارس ناز همراه بمانید.
ساندویج مغز سرخ شدهاین ساندویچ خوشمزه تا پیش از جدی شدن بیماری جنون گاوی یک غذای محبوب در مرکز ایالات متحده بود. اگر چـه هنوز هم این غذا سرو میشود اما خوردن ساندویچ مغز یک گاو سه ماهه دیگر در ایالات امریکا قانونی نیست.
اسکامول
یک غذای مکزیکی کـه از لارو مورچه برداشت شده از ریشه گیاه آگاوه بـه دست میآید. این غذا را خاویار حشره نیز مینامند و مزه اش همانند کره اسـت.
هاکارل
یک غذای ایسلندی کـه از کوسه کپک زده بـه دست میآید و مزه عجیبی دارد. آنتونی بوردین «آشپز مشهور» این غذا را بدترین، چندش آورترین و ترسناک ترین غذایی میداند کـه تا بحال خورده اسـت.
سوپ لانه پرنده
بیش از صدها سال اسـت کـه چینی ها در آشپزی و بـه خصوص سوپ خود از لانه پرنده استفاده میکنند. این سوپ کـه یکی از گرانترین غذا هاي جهان اسـت در انواع مختلف طبخ میشود. هر کاسه سوپ لانه قرمز تا 10،000 دلار قیمت دارد.
میگوی مست
یک غذای چینی کـه میگو پیش از سرو شدن در شراب غلیظ گذاشته میشود. این غذا در ایالات متحده هم محبوب اسـت اما در آنجا پخته میشود.
ماهی هرینگ تخمیر شدهیک غذا در شمال سوئد کـه ماهی تخمیرشده بالتیک را در کنسرو قرار میدهند و بـه فروش میرسانند. این کنسروها طی جابه جایی و بعلت تخمیر باد میکنند.
یکی از تحقیقات اخیر در ژاپن نشان داده کـه بوی این غذا از هر غذایی در جهان بدتر اسـت و بهمین دلیل باید در فضای باز خورده شود.
سان ناکجی
این غذا هم مانند سایر غذا هاي شرقی بـه صورت خام خورده میشود. آشپز در مقابل چشمان شـما یک هشت پای زنده را خرد کرده.
سپس کمی روغن کنجد بـه آن اضافه میکند. البته اغلب اوقات پاهای هشت پا در بشقاب حرکت کرده و باید بـه زور آنها را بخورید.
صدف کوه های راکیاگر چـه این غذا از کوه راکی اسـت اما صدف نیست. بلکه بیضه گاو اسـت کـه سرخ و سوخاری شده اسـت.
کوپی لواک
یکی از گرانقیمت ترین قهوه هاي جهان کـه هر پوند آن ۱۵۰ دلار آمریکاست. دانه هاي این قهوه از مدفوع زباد، نوعی پستاندار بومی جنوب شرق آسیا، استخراج میشود.
حشره استینک
مردم اندونزی این حشره را دوست دارند. زیرا بدون نمک طعم تخم آفتاب گردان را میدهد. این حشره جویده میشود.
لوت فیسک
این غذای اسکاندیناوی از ماهی استاک کهنه و سدیم هیدروکسید آماده میشود. در حقیقت ماهی بـه مدت چندین روز دراین ماده شیمیایی نگه داشته میشود. سپس ماهی آن قدر زنگ زده کـه باید بـه مدت یک هفته در آب سرد بماند تا قابل خوردن باشد.
کاسو مارزو
یک پنیر ساردینیایی کـه از شیر گوسفند تهیه شده و سپس لارو زنده را در داخل آن قرار میدهند. اگر چـه این لاروها در ابتدا ۸ میلی متر هستند اما در نهایت بـه ۱۵ سانتی متر رشد میکنند.
درخت مرهم
این کرم هاي ابریشم کـه در درخت مرهم وجود دارند، منبع پروتئینی میلیونها انسان در آفریقا محسوب میشوند. این کرم ها خشک شده و بـه صورت چیپس خورده میشوند.
تن چشم ماهی
این غذای ارزان با قیمت یک دلار در اغلب فروشگاه هاي ژاپنی یافت میشود. این غذا از چشم ماهی مرکب تهیه شده و باید پیش از خوردن جوشانده شود. ادویه یادتان نرود.
مارمولک خشک شدهدر عده اي از کشور هـای آسیایی از مارمولک در سوپ استفاده میکنند. گاهی اوقات هم در الکل خوابانده میشوند تا برای مقاصد دکتری استفاده شوند. در هر صورت دوست ندارید کـه حتی یکبار هم آنرا امتحان کنید.
کله پاچه
بله کله پاچه ایرانی هم جز غذا هاي عجیبوغریب دنیاست، زیرا در آن از پا، سر و شکم گاو و گوسفند استفاده میشود.
ناکجی
دراین غذا هم مانند سان ناکجی هشت پای زنده خورده میشود. اما این غذا هم مانند غذا هاي دیگر این فهرست بی خطر نیست. چسبیدن مکنده هاي هشت پا بـه دهان و زبان میتواند خطرناک باشد و سالانه چندین نفر با خوردن این غذا از دنیا میروند.
پینگ
یک غذای کامبوجی کـه در آن عنکبوت تارنتولا سرخ میشود. این غذا برای نخستین بار در دوران قحطی رژیم خمرهای سرخ محبوب شد. اما پس از سقوط این رژیم این غذا هنوز هم استفاده شد و امروزه تارانتولای سرخ شده همانند شکلات سرو میشود.
هگیس
دراین غذای اسکاتلندی کـه همانند چغور پغور خودمان اسـت، دل، جگر و شش گوسفند بـه مدت سه ساعت پخته شده و سپس سرو میشود.
فوگو
یک غذای ژاپنی از بادکنک ماهی کـه سمی اسـت. قوانین ژاپن بر نحوه سرو این غذا در رستوران ها نظارت داشته و تنها آشپزان حرفه اي مجاز بـه تهیه آن هستند. این غذا بسیار خطرناک بوده و موجب مرگ بسیاری شده اسـت.
ماهی ین یانگ
ماهی ین یانگ یا ماهی زنده و مرده، بومی تایوان اسـت اما امروزه خوردن آن غیرقانونی اسـت. اخیرا آشپزهای چینی یاد گرفته اند کـه ماهی را زنده زنده سرخ کنند. چراباید یک آشپز اینکار را انجام دهد؟ شاید برای ثابت کردن اینکـه ماهی تازه اسـت.
ایکیزی کوری
این غذای ظالمانه و وحشیانه در تعداد زیادی از کشورها از جمله استرالیا و کشور آلمان ممنوع شده اسـت. در ابتدا مشتری از آکواریوم ماهی مورد علاقه خودرا برمی دارد. سپس آشپز در مقابل چشمان مشتری و بدون کشتی ماهی استخوان آنرا میکند.
سپس در حالیکه هنوز قلب ماهی میزند، آنرا در بشقاب قرار داده و پوست آنرا کنده و تزئین میکند. حتی میتوانید درصورت تمایل ماهی رابه آکواریوم بازگردانید تا کمی شنا کرده و شـما برای خوردن آماده شوید.
بیضه گاو
این غذا در رستوران Guolizhuang پکن سرو شده و اژدها در شعله هاي هوس هم نامیده میشود. اگر چـه این غذا ممکن اسـت برای شـما عجیب جلوه کند اما تعداد زیادی از چینی ها معتقدند کـه همانند اسفناج برای سلامت بدن مفید می باشد.
بالت
جنین اردک کـه زنده زنده پخته شده و خورده میشود. این غذا بومی جنوب شرق آسیا و فیلیپین اسـت.